GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #1 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #1 (6) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #1 (April 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Warp i njegovi objekti
Novica Milić
OS/2 Warp stiče sve više pristalica: pravi multitasking privlači kako korisnike tako i programere, kompatibilnost sa DOS-om i Windows-om ocenjena je visokim ocenama a i na performanse se malo ko žali... Novica Milić je detaljno testirao Warp i, uz prikaz mogućnosti, opisuje i njegovu filozofiju: sve se vrti oko objekata!
nopreview
OS/2 na autoputu
Pavle Peković
Paket OS/2 uključuje i ulaznicu u svet Interneta: komunikacije su ugrađene u sam operativni sistem a IBM je obezbedio i Internet providere širom sveta. Pavle Peković opisuje komunikacione mogućnosti Warp-a i načine da se, bez ikakvih dodatnih alatki, uključite u globalni informatički autoput!
nopreview
Windows baze podataka
Dejan Ristanović, Nenad Batoćanin
Dejan Ristanović i Nenad Batoćanin detaljno su testirali pet velikih RDBMS programa prilagođenih Windows okruženju. Prijatno ih je iznenadio ne samo komfor u radu i performanse, već i približavanje teorijski prihvaćenom relacionom modelu. FoxPro je apsolutni brzinski šampion, ali će većina čitalaca verovatno birati između Access-a i paketa Visual Objects.
nopreview
Trinaest, pa šta!
Radosav Vuković
Prvi utisci Radosava Vukovića o novoj verziji AutoCAD-a: detalji koji će obradovati one koji mnogo šrafiraju i kotiraju, mogućnost za upotrebu TrueType fontova i par drugih sitnica ali u celini sasvim slično AutoCAD-u 12. Naravno, uz dodatne memorijske zahteve!
nopreview
Šta kažu o nama
Dejan Ristanović
Microsoft Encarta posvećuje dosta pažnje bivšoj i sadašnjoj Jugoslaviji: kompletna istorija od Stefana Nemanje do juna prošle godine, odrednice o našim političarima, naučnicima, sportistima... Dejan Ristanović je pregledao sve te materijale i izdvojio najzanimljivije... uključujući i promenu stava prema Jugoslaviji u odnosu na prošlogodišnu Encartu!
nopreview
Zbogom Mikelanđelo
Kristijan Lazić
6. mart je upravo prošao - ko je preživeo Mikelanđela, miran je godinu dana. Ipak, prete i mnogi drugi boot virusi - Kristijan Lazić opisuje kako da ih se konačno i zauvek (?) otarasite!YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter