GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #11 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #11 (9) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #11 (Mart 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Dva puta dvesta
Majkl Mijatović
Šta je bolje od Pentiuma Pro na 200 MHz? Naravno, dva puta Pentium Pro na po 200 MHz... u HP mašini koju predstavlja Majkl Mijatović.
nopreview
17-inčni svet
Majkl Mijatović
Treba li vam novi monitor? Ekipa Majkla Mijatovića testirala je čitav niz 17-inčnih monitora najvećih svetskih proizvođača pokušavajući da izabere najbolje i najjeftinije.
nopreview
Dejan Ristanović
Dobar monitor oduvek predstavlja osnovu kvalitetnog DTP-a, a do nas je konačno stigao i jedan pravi džin - MAG MX21F donosi produktivniji rad, ako mu dopustite da "zauzme čitavu sobu"...
nopreview
Tri drumska ratnika
Dejan Veselinović
Dejan Veselinović ovoga puta testira tri zanimljiva prenosiva računara: dva proizvodi tajvanska firma DTK, a treći Texas Instruments.
nopreview
Profi grafika u dva izdanja
Dejan Veselinović
Iz široke ponude grafičkih kartica, Dejan Veselinović je izdvojio dva modela za koje se ne bi moglo reći da spadaju u ekonomsku klasi, niti po nameni, niti po ceni - šta da proba onaj kome je potreban vrhunski prikaz?
nopreview
Nove nade
Bojan Petrović
Iznenađenjima na tržištu procesora nikada kraja: Bojan Petrović ovoga puta predstavlja prve matične ploče sa AMD 486DX5 i IBM 5x86C procesorima.
nopreview
MIPS R10000
Aleksandar Šušnjar
18. januara MIPS je predstavio najnoviji procesor, R10000. Aleksandar Šušnjar je potražio više vesti o ovom procesoru koji bi mogao da ugrozi vladavinu Intel-a.
nopreview
Još jedan veliki flopi
Branko Nikitović
Posle veoma uspešnog IOmega Zip drajva, počeli su da se pojavljuju i slični uređaji drugih firmi. U rukama Branka Nikitovića našao se odgovor firme SyQuest.
nopreview
Tabla umesto miša
Vladimir Stanimirović, Dejan Ristanović
Ma koliko bio široko rasprostranjen, miš nije nezamenljiv ulazni uređaj. Vladimir Stanimirović i Dejan Ristanović isprobali su Wacom Art Pad, novi tip računarske olovke.Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter