GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #146 > Dodatak
Arhiva tekstova iz sekcije Dodatak. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #146 (3) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #146 (Jul/Avgust 2008)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
PC-DVD #146
U centru pažnje letnjeg DVD-a je grafika - PC Aplikacija je ACDSeePro 2, profesionalna alatka za obradu fotografija i njihovu organizaciju. Druga PC Aplikacija je Extensis Portfolio, namenjen katalogizaciji digitalnih fotografija, Microsoft Office dokumenata, PDF datoteka, filmova i drugih sadržaja. U sekciji PC Graphics dajemo brojne uslužne programe za rad sa grafičkim datotekama, a poseban akcenat stavljamo na Canvas 11, integrisano rešenje za kreiranje ilustracija, grafičku obradu i izdavaštvo; specijalnost Canvas-a je izrada tehničkih ilustracija. Ima na DVD-u i zabav(nij)ih sadržaja, kao što su igre Race Driver: Grid, Lego Indiana Jones, Rail Simulator i Bus Simulator te veliki izbor skrivenih kamera u sekciji PC Fun, a nećemo zaboraviti ni novi PowerDVD 8 Ultra u okviru PC StandardPack-a... Uživajte!
nopreview
PC Igre #12
U julskom broju časopisa PC Igre vas, i pored izvesne "letnje suše" u gejmerskom svetu, očekuju Race Driver: GRID, Left 4 Dead, Alone in the Dark, Rise of Argonauts, Space Siege i Mafia 2. Apsolutni hit juna je GTA IV, te smo mu posvetili prostor iako (još) nije izašao u verziji za PC. Opisali smo i Iron Man, Europa Universalis: Rome, Perry Rhodan, Powerboat GT i Penny Arcade Adventures. U kolumni raspravljamo o nasleđivanju karaktera u RPG igrama, dok nas rubrika PC Legends vraća na sam početak Thief serijala, te govorimo o igri Thief: The Dark Project. Besplatne stvari su uvek u modi te vam u rubrici Freeware prestavljamo Charazay Basketball Manager, kao i igru I Want to Be the Guy. Što se "ozbiljnijih" tema tiče, testirali smo zanimljivi Saitek Cyborg miš te Webmail rešenja za e-poštu, a tu je i neizostavni FIX Corner sa šiframa, uputstvima i zakrpama za igre.
nopreview
Outlook 2007: Integracija protoka informacija
Dragan Grbić
Microsoft Office Outlook 2007 je integrisani sistem za centralizovano upravljanje raznim oblicima informacija u poslovnom okruženju. Mnogi ga koriste samo za slanje i prijem e-mail poruka, ali potpuno uz malo truda Outlook postaje informacioni centar svih vaših poslovnih aktivnosti. To podrazumeva lično organizovanje, ali i brojne vidove aktivne saradnje u okruženju; vaš informacioni prostor će biti onoliko velik koliko iziskuju vaše potrebe ili namere, a Outlook je program koji može da odgovori na bilo koji obim zahteva. Na stranicama ovog priručnika pokazaćemo kako se taj program koristi u osnovnoj ravni samostalne organizacije informacija u radnom prostoru, što je posebno interesantno u firmama koje su dostigle određeni stepen integracije u informacionom sistemu.


Takovo

BIZIT 2024

Adria Security Summit 2024


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter