GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #151 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #151 (7) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #151 (Januar 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Marko Herman
preview
Dejan Ristanović
Vladan Živanović je u septembru 2008. zamenio Dejana Cvetkovića na čelu beogradske kancelarije Microsoft-a. Razgovarali smo sa njim o planovima najveće svetske softverske u globalnom, ali i lokalnom okruženju.
nopreview
Nagrada za ITTV
Mirjana Ognjanović
Produkciona kuća ITTV je priloge o najnovijem hardveru, softveru i događanjima na IT sceni ponudila ljudima iz čitavog sveta. Šta o toj ideji kaže Lale Marković, producent emisije e-TV?
nopreview
Perihardove inovacije
Jelena Jovanović
Perihard inženjering je kraj 2008. godine obeležio otvaranjem nove hale u Šimanovcima namenjene industrijskom remontu kaseta, unapređujući procese sistema kvaliteta, uz poseban osvrt na ekološki aspekt.
nopreview
Mobilna kristalna kugla
Zoran Kehler
Božićne rasprodaje su na vrhuncu, pa se česta kupuje neki od "pametnih" uređaja koji polako ali sigurno zamenjuju klasične mobilne telefone. Koja će platforma osvojiti tržište u narednim godinama?
nopreview
Budite e-sigurni
Aleksandra Šakić
Krajem svake godine Tehnicom Computers okuplja partnere i korisnike na "Tehnicom partnerskom danu". Ovoga puta centralna tema je bila bezbednost računarskih sistema, a nije izostala ni prezentacija iznenađenja...
nopreview
10 za 150
U našoj nagradnoj igri "10 za 150" učestvovalo je 750 čitalaca "PC"-ja. Pokazali su se kao dobri znalci enigmatike pa je njih preko 400 pronašlo reč pune dužine...Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter