GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #164 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #164 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #164 (Mart 2010)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Marko Herman
nopreview
Velika mobilna utakmica
Marko Savković, Jovan Marić
Ovogodišnji Mobile World Congress u Barseloni protekao je u znaku značajnih premijera. Videli smo Windows Phone 7, nove BlackBerry i HTC uređaje i svašta drugo. Mobilne aplikacije su ipak bile u centru pažnje...
preview
Mladen Mijatović
Najveći CAD roadshow na svetu ove godine donosi najavu korenitih promena, koje će se, ako se obistine, odraziti ne samo na SolidWorks već i na naše poimanje CAD softvera uopšte.
nopreview
IT na Olimpijadi
Nadežda Veljković
Kada gledate spust ili slalom, ne razmišljate mnogo o podacima koji se pojavljuju na vašem ekranu - sasvim je prirodno da u realnom vremenu vidite rezultat, ocene, tabele... Taj komfor je na XXI Zimskim Olimpijskim igrama obezbedila moćna IT oprema kojom je upravljao još moćniji tim.
nopreview
Čedo moje, Avatar
Mladen Mijatović
Ako do sada niste pogledali SF fantaziju koja žari i pali svetskim bioskopskima, onda to učinite pod hitno. I obavezno otiđite baš u bioskop, i to dosta ranije. Kako je napravljena onakva animacija, kako su ljudi kombinovani sa avatarima? Priču o tome čuli smo na samom izvoru - pročitajte ekskluzivni intervju sa tvorcem Avatara Džejmsom Kameronom.
nopreview
Tajna je u ljudima
Marko Herman
Da je 2009. godina krize, već je postalo poštapalica u svim poslovnim i privatnim razgovorima. Zato smo u razgovoru sa Vladanom Petrovićem, direktorom kompanije NPS Group u Beogradu, više pričali o tome šta tu kompaniju čini uspešnom, a krizu smo zaobilazili koliko smo mogli...BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter