GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #175 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #175 (4) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #175 (Mart 2011)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Mladen Mijatović
Odnos sistem-administratora i IT security timova sa jedne i korisnika korporativnih mreža sa druge strane oduvek je bio igra policajaca i lopova, u kojoj ovi prvi već duže vreme ozbiljno posrću. Palo Alto Networks firewall je moćno novo oružje u rukama mrežne policije.
nopreview
Završni račun
Marko Herman
Potreba za intenzivnom i vremenski zahtevnom komunikacijom sa knjigovođom je u februaru izraženija nego inače. Korisnici ERP sistema mogu da spreme za predaju sve zakonom zahtevane izveštaje već sredinom januara: sistemski vođene transakcije se u zaokruženom sistemu sumiraju prostim upitom, u formi završnog računa, bilansa stanja i uspeha.
nopreview
Analogni ili digitalni video-nadzor?
Mladen Mijatović
Prednosti digitalnih IP CCTV sistema u odnosu na analogne su očigledne, ali u finansijskom smislu postaju vidljive tek kada je broj kamera u sistemu dovoljno velik. Gde se nalazi granica isplativosti?
nopreview
Upravljanje ljudskim kapitalom
Aleksandar Jocić
Ljubav nije nužna da bi čovek radio, ali je raditi mnogo lepše kad je ima - ako ne prema samom poslu, onda barem prema onima sa kojima radite. Čak i ako nikoga ne volite, uvek prija saznanje da neko misli na vas. Tekst je namenjen onima koji misle o svojim zaposlenima, prate njihov razvoj, ulažu u njih... i za uzvrat dobiju više.


Takovo

BIZIT 2024

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter