GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #192 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #192 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #192 (Oktobar 2012)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
IT u dobrim rukama
Milan Bašić
ICT ideja za XXI vek je da sve što nam je potrebno bude uvek dostupno, a mi da uzimamo koliko i kada nam treba. O bezbednosti naših servisa i podataka će pouzdano brinuti profesionalci, što znači da o IT-ju sve više razmišljamo kao o usluzi. U svakom pogledu.
nopreview
Perihard brine za vas
Milan Bašić
O prednostima koje donosi usluga upravljanja i praćenja sistema za štampu za PC Press govori Dejan Strahinjić, pomoćnik direktora za prodaju i marketing u kompaniji Perihard.
nopreview
SBB Cloud serveri
SBB Solutions od ove godine nudi i Cloud uslugu. Najjednostavnija verzija je CloudSBB, virtuelni server koje korisnik može iznajmiti na mesečnom nivou po principu "platite onoliko koliko koristite i koliko vam je zaista potrebno".
nopreview
Google Apps: Komunikacija u oblaku
Google obično vezujemo za pretraživanje, mape i besplatni Gmail. Apps je kompleksan Google podsistem, u mnogim aspektima važniji od svega ostalog...
preview
Dejan Ristanović
U septembarskom pregledu ERP sistema raspoloživih na domaćem tržištu značajno interesovanje izazvao je novi takmičar, domaći program Acord kompanije Ipsylon. Bio je to povod za razgovor sa Zdravkom Jelušićem, osnivačem Ipsylon-a.
nopreview
Totalno Personalno
Snežana Arambašić Aleksić
Upravljanje ljudskim resursima je veoma značajan i složen poslovni proces koji se razlikuje od preduzeća do preduzeća. Koji sve faktori utiču na njega?Zebra

BIZIT 2022

300


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter