GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #192 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #192 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #192 (Oktobar 2012)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
IT u dobrim rukama
Milan Bašić
ICT ideja za XXI vek je da sve što nam je potrebno bude uvek dostupno, a mi da uzimamo koliko i kada nam treba. O bezbednosti naših servisa i podataka će pouzdano brinuti profesionalci, što znači da o IT-ju sve više razmišljamo kao o usluzi. U svakom pogledu.
nopreview
Perihard brine za vas
Milan Bašić
O prednostima koje donosi usluga upravljanja i praćenja sistema za štampu za PC Press govori Dejan Strahinjić, pomoćnik direktora za prodaju i marketing u kompaniji Perihard.
nopreview
SBB Cloud serveri
SBB Solutions od ove godine nudi i Cloud uslugu. Najjednostavnija verzija je CloudSBB, virtuelni server koje korisnik može iznajmiti na mesečnom nivou po principu "platite onoliko koliko koristite i koliko vam je zaista potrebno".
nopreview
Google Apps: Komunikacija u oblaku
Google obično vezujemo za pretraživanje, mape i besplatni Gmail. Apps je kompleksan Google podsistem, u mnogim aspektima važniji od svega ostalog...
preview
Dejan Ristanović
U septembarskom pregledu ERP sistema raspoloživih na domaćem tržištu značajno interesovanje izazvao je novi takmičar, domaći program Acord kompanije Ipsylon. Bio je to povod za razgovor sa Zdravkom Jelušićem, osnivačem Ipsylon-a.
nopreview
Totalno Personalno
Snežana Arambašić Aleksić
Upravljanje ljudskim resursima je veoma značajan i složen poslovni proces koji se razlikuje od preduzeća do preduzeća. Koji sve faktori utiču na njega?
BIZIT 2021


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

Unicef


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter