GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #193 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #193 (8) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #193 (Novembar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Maksimalna PDF snaga
Bojan Stojanović
Acrobat XI je pokušaj Adobe-a da prevaziđe ograničenja PDF formata i omogući obradu teksta direktno u dokumentima. Uz sve druge pogodnosti koje donosi jedna zrela tehnologija, Acrobat zadržava poziciju najmoćnijeg alata za upravljanje elektronskom dokumentacijom.
nopreview
Pinnacle Studio 16
Voja Gašić
Baš kao i snimanje videa, programi za video-montažu su sve popularniji, ali često je teško pronaći nešto što nije ili veoma skup profesionalni paket ili slabo upotrebljiva, besplatna igračka. Pinnacle Studio 16 se trudi da nađe balans...
preview
Slobodan Perišić
Koristeći AutoCAD Inventor LT Suite kreiraćete, brže nego ikada pre, tačan crtež za proizvodnju, u potpunosti usaglašen sa globalnim standardima.
nopreview
SSD i vaš Windows
Branislav Mihaljev
Odlučili ste da ubrzate rad vašeg Windows PC-ja ugradnjom SSD-a, izabrali ste odgovarajući model i sada samo ostaje da ga pustite u pogon. Pomoći ćemo vam da procedura prođe bezbedno i da napravite dobar kompromis između bezbednosti i performansi.
nopreview
KAV 2013 na srpskom
Kristijan Lazić
Kaspersky antivirus predstavlja osnovni proizvod poznatog proizvođača AV softvera. U verziji za narednu godinu, nema suštinskih noviteta, ali su osnovne funkcionalnosti poboljšane i unapređene. A tu je i lokalizacija za naš jezik...
nopreview
Konverzije kolora u crno-belo
Nenad Veljković
Crno-belu sliku uglavnom doživljavamo kao kompromis između inspiracije i informacije, kao nostalgiju i pravu meru prikaza mnogih motiva. Valjda je to razlog što se i danas mnoge kolor fotografije konvertuju u monohromatske. Upoznajmo "crno-bijeli svijet" Photoshop-a.
nopreview
Hleba i (video) igara
Voja Antonić
Više od tri decenije vode se polemike o tome da li kompjuterske video igre dobro ili loše utiču na naš mozak. Znamo li danas nešto više o tome?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Nero 12 Platinum, Clover tagovi za IE, Immersive Explorer, Windows 8 UX Pack i Mouse without Borders.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter