GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #195 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #195 (8) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #195 (Januar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Milan Bašić
Zatrpani smo gomilom papira, na diskovima su milioni fajlova. Sve potrebno, sve korisno... i sve nedostupno. Svi znamo po neki delić, a niko ne zna sve. Rešenje ove muke zove se DMS... a domaća ponuda DMS rešenja je odlična.
nopreview
Upravljanje dokumentima u AKORD ERP-u
ERP poslovni softver ne može biti kompletan ukoliko ne sadrži Document Management Sistem (DMS). Zato je kompanija Ipsylon implementirala DMS u sve važne funkcionalnosti poslovnog softvera Akord ERP.
nopreview
Spider za svetski vrh
Milan Bašić
Preduzeća poput "MFC Mikrokomerca" nas uveravaju da u oblasti informacionih tehnologija svetu imamo da ponudimo odlična rešenja. Već osamnaest godina ova kompanija uložila ulaže u razvoj sistema za upravljanje dokumentima...
nopreview
eKancelarija
Milan Bašić
Na Extreme danu 2012 domaćini su, između ostalog, predstavili novo rešenje nazvano eKancelarija. Poželeli smo da saznamo više o onome šta se krije ispod ovog imena - šta eKancelarija zapravo omogućava?
nopreview
ShakeSpeare radi u banci
Milan Bašić
Softver koji ime deli sa velikim piscem od nedavno je dobio posao u ProCredit banci. Zadatak mu je da obradom velike količine dokumenata omogući bolju i kvalitetniju analizu podataka i značajno unapredi servise koje ova banka nudi.
nopreview
Rad sa obimnom papirologijom
Snežana Vasić
Kompanija Smart je ponudila niz rešenja za upravljanje obimnom dokumentacijom, prilagođena kako korporacijama tako i državnim organima.
nopreview
OSA Unidocs
Milinko Lukić
Softver kompanije "OSA Računarski Inženjering" održava jedinstvo dokumenata, poslovnih procesa i podataka. Kakva je njegova arhitektura?
nopreview
Da roba bude na pravom mestu
Vladimir Cerić
Jeste li se nekada zapitali koliko je vremena i truda potrebno da se sva roba u supermarketu poređa na police? Kakav sistem se koristi? Beogradska kompanija LS Data razvila je softversko rešenje koje će profesionalcima u ovoj oblasti olakšati svakodnevni posao.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter