GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #207 > Komunikacije
Arhiva tekstova iz sekcije Komunikacije. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #207 (5) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #207 (Februar 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Definitivno smo ustanovili da Internet postoji i bez Facebook-a, ali činjenica je da sve to prerasta u jednu veliku simbiozu. Šta je danas Web prezentacija, šta su servisi i gde su tu mobilne aplikacije? Kako povući granice? Naš sedamnaesti izbor najboljih 50 domaćih sajtova bio je obeležen dilemama, ali smo do rezultata ipak stigli... na zadovoljstvo pobednika, a verujemo i naših čitalaca.
preview
Stevan Josimović
Na Chaos Communication kongresu u Hamburgu čulo se mnogo interesantnih i novih detalja o tome kako NSA obavlja svoj sumnjivi posao. Jacob Appelbaum, jedan od najpoznatijih aktivista i istraživača digitalne sigurnosti, koautor TOR projekta i blizak Asanžov saradnik, održao je prezentaciju koje će se mnogi dugo sećati.
nopreview
Podrška za miran san
Vladimir Cerić
Vlasnici posećenih Web sajtova su uvek u opasnosti da se suoče sa problemima poput usporenja u radu ili nedostupnosti sajta, što u njihovom slučaju može značiti i solidnu količinu izgubljenog novca. Da bi takve situacije sveli na minimum, oni su u stalnoj potrazi za hosting provajderom koji im može pružiti adekvatnu podršku.
nopreview
Čuvari privatnosti
Kristijan Lazić
Jednu od najvećih pretnji današnjice predstavljaja krađa ličnih podataka. Ukoliko ne želite da svoje najvrednije bajtove "ostavljate" na nesigurnim prostorima Interneta, tri F-Secure aplikacije će vam u tome pomoći: predstavljamo Lokki, Key i Younited.
nopreview
Internet vodič
Ladislav Struharik
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter