GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #208 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #208 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #208 (Mart 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Piši-briši Toshiba
Boris Stanojević
Kancelarija bez papira, davno postavljeni ali nedostignuti cilj. Shvatajući da ljudi naprosto vole papir, Toshiba je osmislila nove tehnologije koje će pomiriti velike kancelarije sa potrebom da očuvamo životnu sredinu. Uz Eco MFP Studio 306LP dobijamo mogućnost da iste listove koristimo više puta.
preview
Miloš Stamenković
ASUS Essential PU301 spada u modele namenjene poslovnim ljudima. Zato je akcenat stavljen na male dimenzije, robusnost i snažnu bateriju.
nopreview
KitKat u izvornom obliku
Voja Gašić
Nexus je jedini pravi Android - kao što za prave kafopije ni jedna kafa ne može da zameni kratki Espresso Ristreto, pravom ljubitelju Android-a smetaju sve UI nadogradnje. Šta novo donose Nexus 5 i Android KitKat?
nopreview
Toshiba Excite Pro
Voja Gašić
Toshiba je ponudila tržištu vrhunski tablet s ekranom rezolucije 2160*1600 piksela i snažnim hardverom koji tu rezoluciju prati. Da vidimo kako se Excite Pro snalazi u realnom svetu.
preview
Bojan Milosavljević
Iz NEC-a nam stiže nova serija short-throw projektora M2 namenjenih pre svega školama. Uz nisku cenu upotrebe i poboljšane performanse kod sva tri modela, na raspolaganju je i posebno elektronsko pero koje će predavanje učiniti interaktivnim.
nopreview
Zalman: Sigurna energija
Miloš Stamenković
Ako želite da sklopite snažniji računar, jedino preporučljivo rešenje je izbor jačeg napajanja iz programa nekog poznatijeg proizvođača. Isprobali smo Zalman ZM600-GLX.
nopreview
IT na četiri točka
Miloš Stamenković
Tehnološki razvoj automobila tokom protekle dve decenije podrazumevao je sve veću upotrebu elektronskih komponenti. Interesantno je da su na početku te integracije viđeniji čelnici IT i automobilske industrije međusobno razmenjivali sočne kritike, a danas je automobil pun kompjutera. Pa da vidimo kako ih koristi...
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
TeamViewer, Process Explorer, System Ninja i Shutter.BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter