GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #22 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #22 (11) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #22 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Za grafičke pregaoce
Voja Gašić
Voja Gašić je video kako Hewlett-Packard zamišlja beskompromisne performanse, za računarski beskompromisne, 3D bazirane NT aplikacije. Odgovor se zove Vectra XW.
nopreview
MMX prvenci
Majkl Mijatović
Dr Majkl Mijatović kaže da ovih dana u Americi nikome ne pada na pamet da kupi računar bez MMX procesora, a Intel ide i dalje, najavljujući Pentium II.
nopreview
Aleksandar Veljković
Pentium procesor i multimedijalna oprema sada su već standard za prenosive računare, a kako je sve to uklopljeno u Compaq-ovom notebook računaru Armada 4120, piše Aleksandar Veljković.
nopreview
Bojan Tepavčević
Prisustvo Pentium kompatibilnih procesora alternativnih proizvođača neminovno postavlja pitanje njihovih performansi u odnosu na original. Bojana Tepavčevića najviše je interesovala numerika.
nopreview
Bojan Petrović
Nabavka bržeg diska, kao i kod ostalih komponenti PC računara, zavisi od najmanje dva faktora: brzine i cene. Bojan Petrović pokušao je da te faktore premeri pravim aršinima...
nopreview
Digitalna fotografija
Branko Nikitović
Sećate li se revolucionarnih Polaroid fotoaparata koji su pravili sliku za nekoliko minuta? Branko Nikitović pokazuje da je elektronika je taj san ponovo učinila mogućim...
nopreview
Video autoput
Saša Krstić
Da li biste voleli da pritiskom na ALT+TAB pretvorite monitor u pravi pravcati TV, bez treperenja i zračenja? Saša Krstić opisuje kartice koje to obezbeđuju.
nopreview
Monitor koji pleše
Bojan Petrović
Monitore više ne čini samo ekran. Bojan Petrović probao je dva osveženja na našem tržištu. ADI monitori idu dalje...
nopreview
Mali i malo veći
Branko Nikitović
Minolta PagePro 6 bi se savršeno uklapala u poređenje malih štampača, a HP 6P se pojavio pre par meseci, ali su oba zaslužili pažnju Branka Nikitovića.
nopreview
Dobra mreža u zalivu
Dragan Sretenović
Od nedavno su u mreži ETF-a i switching hub-ovi čuvenog proizvođača mrežne opreme Bay Networks. Uz prve utiske, Dragan Sretenović nastavlja priču o konfigurisanju savremene mreže...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Nešto novih ploča, nova zvučna kartica, nekoliko "vrućih" grafika su teme kojima su se bavio hardverski tim. Dosta je ostalo i za sledeći broj...


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter