GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #29 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #29 (7) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #29 (Novembar 1997)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
Sa Južne hemisfere
Zoran Kehler
Internet Explorer 4 nije samo novi browser - posle njegove promocije, u Americi su isplivale mnoge dileme o licencama i njihovom uticaju na računarsku industriju...
nopreview
Mreže na vašem jelovniku
Jelena Rupnik
Vodeći proizvođači mrežne opreme, analitičari i novinari iz celog sveta okupili su se prošlog meseca u Portugaliji, na simpozijumu NetEvents. Bila je to prilika da se osmotre putevi kojima će se mreže razvijati sledećih godina.
nopreview
Saznanje kao izazov
Jelica Protić
Kraj septembra Budvani su i ove godine dočekali u društvu velikog broja informatičara iz čitave zemlje, ali i iz inostranstva: preko hiljadu učesnika INFOFEST-a, najvećeg domaćeg informatičkog festivala, okupilo se na sunčanoj crnogorskoj obali, da bi se upoznali sa najnovijim dostignućima iz sveta računarstva.
nopreview
"PC" na CD-ROM-u
Dejan Ristanović
Elektronsko izdanje časopisa "PC" na CD-ROM-u predstavlja sjajan način da brzo dođete do informacije koja vam je potrebna. Zahvaljujući PDF formatu, strana na ekranu izgleda poput strane na papiru!
nopreview
Puna škola đaka
Emin Smajić
Posetili smo prvi jugoslovenski ovlašćeni ATEC centar "Informatike", u kome polaznici mogu da pohađaju Microsoft-ove oficijelne kurseve i zasluže Microsoft-ove sertifikate.
nopreview
Dejan Ristanović
Middleware je softverski posrednik između aplikacija i operativnog sistema. Naš sagovornik je Gerd Klostttermann iz firme BEA Systems, jednog od tržišnih lidera u ovoj oblasti.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter