GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #50 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #50 (6) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #50 (Novembar 1999)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
U sigurnoj luci: INFOFEST '99
Jelica Protić
Od 26. septembra do 2. oktobra u Budvi je, po šesti put, održan INFOFEST, jedna od najznačajnijih manifestacija u zemlji, koja objedinjuje sve što firme i pojedinci trenutno mogu da ponude u oblasti informatike.
nopreview
U Novom Sadu...
Milan Bašić
Izložba računara i informacionih tehnologija u Novom Sadu potvrdila je neumitnu činjenicu da mesta za dva sajma ima. Vojvodina je značajno tržište i to su neke firme dobro osetile, ali ostaje utisak da je ovogodišnja manifestacija skromnija nego lanjska.
nopreview
Seminar Internet 2000
Jelica Protić
Seminar Internet 2000, koji su organizovali PC Press i SezamPro, okupio je u Budvi poslovne ljude i stručnjake iz velikih domaćih firmi. Polaznici Seminara su sada spremni za primenu Internet tehnologija u poslovanju.
nopreview
Jesen u Vašingtonu
Zoran Kehler
Svakodnevno se dešava toliko stvari u vezi sa Internetom, e-commerce-om i računarskom industrijom, da je postalo bezbedno izmaći se ustranu i razmišljati o trendovima, a ne o pojedinačnim događajima. Ipak, teško je pobeći od napretka mobilnog Interneta, sigurnosnih problema hotmail-a, pa i nekih bizarnih hardverskih promocija...
nopreview
Mobilni duhovi
Jelena Rupnik
U Nju Orleansu je krajem septembra održan još jedan NetEvents skup, u celini posvećen mobilnim i bežičnim tehnologijama, zamišljen kao neformalni "bliski susret" novinara i predstavnika industrije.BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter