GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #57 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #57 (18) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #57 (Jun 2000)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Sony za posao
Branko Nikitović
Testirali smo nove Sony monitore različitih dijagonala: CPD-E100 (15"), CPD-G200 (17") i CPD-G400 (19"). Karakterišu ih potpuno ravne FD Trinitron cevi i orijentacija ka profesionalcima.
nopreview
Iščekivanje raspleta
Aleksandar Veljković
AMD je onima koji su požurili da kupe KX-133 ploču priredio neprijatno iznenađenje. Još gore su prošli kupci modernih Intel-ovih ploča sa hardverskim bagom koji je već dobio ime Caminogate... Neizvesnost je sve veća, a u našu Redakciju iz meseca u mesec pristiže sve više matičnih ploča...
nopreview
Vreme čuda
Aleksandar Veljković, Voja Gašić
Iako tek očekujemo Voodoo 5, ATI Radeon i GTS2 lideri grafičke scene već su pokazali adute koji predstavljaju pravi praznik za oči.
nopreview
Štampanje u mreži
Milan Četić
Zahtevi koji se postavljaju pred mrežne štampače po pravilu su veoma visoki, a njihova nabavka uvek je predmet ozbiljnih razmatranja. Zato smo napravili presek domaće ponude štampača za vašu mrežu.
nopreview
Compaq za profesionalce
Aleksandar Veljković
Na Zapadu je uobičajeno da se za ozbiljne CAD/CAM primene koriste grafičke radne stanice. "Zavirili" smo u jednu od njih - egzotični Compaq SP700.
nopreview
RAID za svakoga
Stevan Josimović
Promise efikasno nastupa na tržištu disk kontrolera: prvi je uveo jeftino IDE RAID rešenje, a mali trik sa Ultra66 kontrolerom može da mu obezbedi lidersku poziciju u narednom periodu...
nopreview
Ekonomičan notebook
Stevan Josimović
Trend pada cena notebook računara učinio je Compaq Presario 1200 - XL103 veoma interesantnim za domaće tržište.
nopreview
Standardizovani kablovi
Goran Ćirić
Kategorija 5, 5e, 6, 7... Situaciju na tržištu kablovskih sistema karakteriše mnogo naziva koji stvaraju priličnu zbrku. Pomoći ćemo vam da se snađete.
nopreview
Video telefon
Zoran Dimić
Da li je došlo vreme da klasični telefon zamenite modernijim uređajem koji će osim glasa prenositi i sliku? Ako imate ISDN priključak, svakako pogledajte Siemens T-View 100.
nopreview
Šta se krije iza rezolucije?
Milan Četić
Moderni ink-jet štampači dele tačku na komponente, licitirajući sve većim rezolucijama. Šta je od toga stvarnost a šta privid?
nopreview
Zvuk uz sliku
Dejan Veselinović
Malo je poznato da je najveći deo onoga što zovemo "bioskopskim doživljajem" stvar kvalitetnog zvuka, čak i više nego velikog platna. Predlažemo nekoliko sistema različitih cena koji će kućnoj multimediji dati novu dimenziju.
nopreview
Okipage 10ex
Milan Četić
OkiPage štampači, koji izgledom i kvalitetom štampe jako podsećaju na laserske, za osvetljavanje fotoosetljivog valjka koriste niz LED dioda. Zbog toga su veoma jeftini, ali se primećuju i određene mane. Šta je novi model 10ex učinio da te mane budu ispravljene?
nopreview
Canon BJC 8200
Milan Četić
Canon se sve ozbiljnije interesuje za foto ink-jet tehnologiju koja, koristeći šest boja mastila, postiže fotorealistični efekat štampe fotografija. BJC 8200 je prvi Canon-ov "čisti" foto ink-jet štampač...
nopreview
Digitalne kamere
Milan Četić
Isprobali smo četiri digitalna foto-aparata iz različitih kategorija: pre svega modele PowerShot S20 i PowerShot Pro70 firme Canon, a onda i Mustek-ove kamere VDC-100 i VDC-300.
nopreview
Canon FB 630P i 630U
Marijana Anastasijević, Milan Četić
Dva nova Canon-ova skenera predstavljaju dobar izbor za one koji žele lak, vizuelno atraktivan i upotrebljiv uređaj. Jedan od njih koristi paralelni, a drugi USB port...
nopreview
Tektronics Phaser 750
Milan Četić
Vladavina Hewlett-Packard-a na tržištu kolor laserskih štampača je uzdrmana: Tektronics Phaser 750 je izvanredan uređaj koji po mnogim parametrima prevazilazi konkurenciju.
nopreview
Boje u džepu
Janja Bobić
Lider na polju handheld računara, Palm Computing, izneo je na tržište svoj prvi kolor model čija je oznaka IIIc...
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
Apacer memorija, ASUS V6600 Pro/64M i MSI-8809 grafičke kartice, Genius NewSketch 1212 grafička tabla, Genius Wireless tastatura, Millennium DVD-2200/1500 region free plejeri, Samsung VoicePen digitalni diktafon i Micronet mrežne kartice koje komuniciraju preko telefonske instalacije.NIS

Shoppster-2023-03

Erste


Čitaj PC Press

BIZIT Seminar

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter