GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #64 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #64 (13) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #64 (Februar 2001)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Whistler dolazi
Sava Zdravković
Utisci o prvoj beta verziji budućeg Windows-a 2001 su povoljni, ali u njoj nema nekih revolucionarnih novina. Šta nas očekuje u sledećoj verziji Windows-a i šta sledi posle nje?
nopreview
DTP integracija
Bojan Stojanović
Energičnom rekonstrukcijom svoje tehnologije, Adobe je izgradio čvrsto jezgro koje dizajnerima pruža pogodnost rada u jedinstvenom okruženju... i to sa YU slovima!
preview
Dragan Grbić
Umrežavanje informacionih resursa je uobičajeni postupak u poslovnoj strategiji firme, ali te tokove treba kanalisati u oblik koji neće izazvati prezasićenje korisnika informacijama. Microsoft nudi rešenje nazvano digital dashboard.
nopreview
Opera sa pet zvezda
Ladislav Struharik
Opera je zamišljena kao mali i elegantan browser koji efikasno koristi resurse računara. Može li ona da zameni nekog od moćnijih konkurenata?
nopreview
Fontovi sa YU slovima
Bojan Stojanović
Prethodnih meseci bavili smo se ugradnjom YU slova u bilo koji font upotrebom font editora, a sada ćemo pogledati gotova rešenja koja postoje na tržištu.
nopreview
Beograd na dlanu
Branislav Bubanja
Nedavno je promovisana nova verzija elektronskog plana Beograda - BeoINFO. CD više ne zamenjuje "papirni" plan, već ga dopunjava nizom zgodnih opcija.
nopreview
DVD film na CD-ROM-u
Bojan Petrović
Novo "čudo" zove se MPEG-4 ili DivX - uz pomoć te kompresije, čitav film se može upisati na CD-ROM, i to u pristojnom kvalitetu.
preview
Predrag Mitrović
Encryption File System Microsoft Windows-a 2000 obezbeđuje zaštitu podataka i tako sprečava radoznalce da zavire u vaše poverljive dokumente...
nopreview
U zagrljaju Internet crva
Kristijan Lazić
U novi milenijum mnogi korisnici računara su poneli i "slepe putnike". Pored dva nova uljeza (I-Worm.Navidad i I-Worm.Hybris), tu je i stari znanac I-Worm.Kak. Svi oni se šire (ali i otklanjaju) na sličan način...
nopreview
Vaš novi sistemski disk
Miljan Jovanović
Nekada je bilo jednostavno - prekopirate sistemske i ostale datoteke na novi disk, izvadite stari i sve radi kao i pre. Danas je promena diska postala složenija...
nopreview
Kad čeljad nisu besna...
Slobodan Ljubišić
Od pojave Windows-a 2000 prošla je čitava godina, pojavile su se sve potrebne "zakrpe", pa nema razloga da odlažete prelazak na novi operativni sistem. Ipak, možda ćete poželeti da i NT 4 bude "pri ruci".
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
ACDSee Power Pack, Atomix MP3, Icon Sucker, Juddy's Ten Key i TweakIt Gold
nopreview
Multimedija
Aleksandar Veljković
Sveto Pismo, Planeta Zemlja, AutoRoute Express Europe 2000 i Red Shift 4YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter