GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #87 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #87 (14) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #87 (Mart 2003)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Put putujem, put daleki...
Peđa Lalević
Auto-ruteri, putni planeri ili multimedijalne auto-karte su vrlo popularni programi koji se koriste kako u profesionalne svrhe tako i za zabavu. Tržištem dominiraju tri auto-karte, a svaka donosi zanimljive opcije...
nopreview
AIG-ova legenda o Ikaru
Stevan Josimović
Sećate li se filma Blade Runner u kome Rick Deckart analizira 2D fotografiju tako što ulazi u njen 3D prostor. Takva budućnost još nije počela, ali pomaže da skrenemo vašu pažnju na veliki korak u pravom smeru koji se zove AIG Icarus.
nopreview
Bricscad IntelliCAD
Milan Četić
AutoCAD više nije neprikosnoveni vladar na tržištu CAD programa opšte namene. Odnedavno on ima ozbiljnu alternativu koja polako prerasta u konkurenta: IntelliCAD je mnogo više od običnog AutoCAD klona!
nopreview
Kovač dobrog zvuka
Saša Marković
Ako je snimanje zvuka vaša profesija, a niste čuli za firmu Sonic Foundary, pravi je trenutak da tu grešku ispravite. Naročito pošto je ovaj softver konačno legalno raspoloživ i na našem tržištu...
preview
Ladislav Struharik
Iako se ne takmiči sa Internet Explorer-om, Opera uspeva da pridobije sve veći broj korisnika. Njeni glavni aduti i u verziji 7 zovu se kompaktnost i funkcionalnost.
nopreview
Acrobat u radnoj grupi
Bojan Stojanović
Timski projekti na dokumentima zahtevaju podešavanje prava pristupa i integraciju komentara, primedbi i sugestija svih saradnika. Acrobat 5 omogućava da čitav posao obavimo u digitalnom obliku, na Internetu.
preview
Dragan Grbić
Tokom posete jednoj školi za obuku na računarima videli smo zanimljiv program koji predavačima pomaže da provere nivo znanja polaznika posebnih kurseva...
nopreview
Kako primeniti super brzinu?
Nikola Stanić
Japanski superračunar "Simulator Zemlje" (Earth Simulator) za pet puta je premašio brzinu računanja IBM-ovog ASCI White i tako uzdrmao vođstvo američkih superkompjutera. Kako se testiraju i koriste ovakvi "monstrumi"?
nopreview
Emulatori i kalkulatori
Željko Hrastovčak
Vreme klasičnih programabilnih kalkulatora je definitivno prošlo, ali neki od klasika oživeli su u virtualnom obliku, kao emulatori i simulatori.
nopreview
Nebo je granica
Željko Vuković
U oktobru prošle godine Microsoft je pustio u prodaju Combat Flight Simulator 3: The Battle for Europe. Najnoviji simulator borbenog letenja pun je iznenađenja - kako dobrih, tako i loših.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Kaspersky Anti-Hacker, PerfectDisk, Spybot Search & Destroy i TPlayer.
nopreview
Dobro jutro, Beograde
Branislav Bubanja
nopreview
Ladislav Struharik
nopreview
Branislav Bubanja


NIS

Ingram Micro

Sinergija22


NLB Banka

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter