GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #10 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #10 (13) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #10 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Delphi na 32 bita
Dejan Ristanović
Borland Delphi definitivno je našao svoje mesto na tržištu i među korisnicima, ali je sada pre iskušenjem zvanim 32 bita. Dejan Ristanović je isprobao beta verziju programa Delphi 2.0 - da li će pobediti Visual Basic?
nopreview
NT ili NetWare
Sava Zdravković
Sa jedne strane novi Windows NT, sa druge provereni Novell NetWare - ko će na duži rok pobediti? Sava Zdravković u ovom broju govori o argumentima u prilog Windows-a.
nopreview
Animator za sve uzraste
Dejan Veselinović
Za AutoCAD, i njegove velike mogućnosti, svakako znate, ali da li ste igada čuli za paket Animator Studio? Šta sve može i čemu je namenjen otkriva Dejan Veselinović.
nopreview
Još RAM-a, još!
Branko Nikitović
Baš smo pomislili da ćemo sa Windows-om 95 zaboraviti na programe za upravljanje memorijom, kad se na tržištu pojavio QEMM 8. Branko Nikitović ga je testirao.
nopreview
Kompresija ili prevara?
Vlada Ćalić
Operativne memorije i para nikad dosta, pa kako onda pomiriti te dve suprotnosti. Možda nekim programom za "kompresiju" RAM-a? Koji koliko vredi i da li zaista pomaže otkriva Vlada Ćalić.
nopreview
Kontrolna tabla
Jovan Bulajić
Da li koristite neki od alternativnih komandnih procesora za Windows. Ako je odgovor potrvrdan, onda je velika šansa da je to upravo Dashboard. Jovan Bulajić je isprobao dve poslednje verzije, jednu za stari, a drugu za novi Windows.
nopreview
Registracija
Bojan Petrović
Jedna od najvećih novosti Windows-a 95 je Registry System, a njega treba dobro upoznati. Bojn Petrović je ispitao mogućnosti ovog sistema i pred nama je prvi izveštaj.
nopreview
NetWare administracija
Nebojša Zdravković
Kada prođe instalacija mrežnog softvera, počinje posao od koga zavisi koliko će nam rad biti udoban. O skupu akcija koje daju konačan izgled mreži piše Nebojša Zdravković.
nopreview
Organizator za primer
Kristijan Lazić
I kod nas se prave dobri programi opšte namene, kaže Kristijan Lazić, predstavljajući "Organizator informacija", koji u nekim stvarima prevazilazi čak i čuvene programe poput Lotus Organizer-a.
nopreview
Recept za sigurne podatke
Dejan Ristanović
Kako svoj rad na najefikasniji način zaštiti od neželjenog gubitka podataka, pitanje je koje nas stalno muči, a Dejan Ristanović poručuje da se minimum sigurnosti može obezbediti za male pare i uz još manje napora.
nopreview
Večiti rivali
Obrad Bjelić
Većito pitanje - ko je bolji. Tako je u svim oblastima živtoa, a kada su C++ kompajleri u pitanju, Obrad Bjelić je suočio Microsoft i Borland...
nopreview
I bi svetlost!
Voja Antonić
Sve više se govori o digitalnoj obradi slika, nije dovoljno samo poznavati program kojim se radi. Bar jednako važno je znati i elemente teorije boja. U prvim koracima pomaže vam Voja Antonić.
nopreview
Ima li pilota na CD-u?
Zoran Milosavljević
Fascinirani ste letenjem? Oduvek ste snjali da se nađete za komandama nekog "džeta". Pa dobro, može i to, ako imate CD drajv i neki od simulatora koje predstavlja Zoran Milosavljević.


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter