GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #100 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #100 (13) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #100 (Maj 2004)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Od sada na srpskom
Dragan Grbić
Ako je pojava lokalizovanog Windows-a XP značila da sledi razdoblje boljeg razumevanja i prihvatanja korisničke platforme, onda sistem Microsoft Office na srpskom znači mnogo više: to je stepenica ka većoj produktivnosti.
preview
Branislav Mihaljev
Sama najava budućeg Windows-a dovoljna je da uskomeša tržište i pokrene lavinu diskusija. Zato smo uzeli na test aktuelnu razvojnu verziju Longhorn-a. Šta nas novo čeka u narednom periodu?
nopreview
Adobe GoLive CS
Bojan Stojanović
GoLive CS ima sve osobine kvalitetnog vizuelnog alata za izradu Web prezentacija, ali da li može da ugrozi Dreamweaver MX?
nopreview
Smena na DTP tronu
Bojan Stojanović
Dva sveta, dve filozofije, dva pogleda na sadašnjost i samo jedan put ka pobedi u najzanimljivijoj DTP utakmici u istoriji računarstva... Adobe InDesign CS ili QuarkXPress 6?
nopreview
Za pametne kase
Vladimir Cerić
Kao i kod bilo kog drugog uređaja o kom čitate u "PC"-ju, i za fiskalne kase važi staro pravilo: bez dobrog softvera to je samo hrpa plastike i silicijuma. Isprobali smo POS softver i prateću bazu podataka firme Logosoft.
preview
Aleksandar Veljković
OziExplorer je jedan od onih sjajnih programa nezavisnih autora koji uzrokuju pravu malu revoluciju u svom polju primene. Ovoga puta reč je o GPS kartografiji...
nopreview
pc100spy.zip
(16.26 KB)
Kibernetički (anti)špijuni
Zvezdan Dimitrijević
Želite da zaštitite svoj računar ili možda sumnjate da vas neko od kolega špijunira? Proučite ponudu programa za nadgledanje PC-ja...
nopreview
Windows pod Linux-om
Draško Drašković
Linux je snažna alternativa Windows-u, kako za servere tako i za radne stanice, mada Windows ostaje neprikosnoven na polju multimedije, DVD produkcije, obrade video-materijala... Možete li te aplikacije emulirati radeći pod Linux-om?
nopreview
Aplikacija, to je sistem
Dragan Grbić
Novi distribuirani sistemi zahtevaće da upravljate čitavim okruženjem već u fazi razvoja. A novi mehanizmi upravljanja rašće zajedno sa vašom aplikacijom u dinamičkom sistemu, utičući čak i na topologiju hardvera u mreži.
nopreview
Bezbednosne rupe XP-a
Slobodan Ljubišić
Virusi predstavljaju opasnost pre svega zbog bezbednosnih "rupa" samih operativnih sistema. Šta mogu da urade administratori i kako će im pomoći Software Update Services (SUS) odnosno Windows Update Services (WUS).
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
dbPower AMP Music Converter, McAfee SpamKiller, 1st Turbo Run, HDD Thermometer i Power File.
nopreview
Cambridge Advanced Learner's Dictionary
Ladislav Struharik
nopreview
Ivana - princeza
Branislav Bubanja
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter