GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #113 > Komunikacije
Arhiva tekstova iz sekcije Komunikacije. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #113 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #113 (Jul/Avgust 2005)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Dejan Ristanović
Uz skoro 4000 priključaka u Beogradu, ADSL mreža se brzo širi, a zahtevi korisnika rastu: posle oduševljenja stalno slobodnom linijom i velikom brzinom prenosa, treba savladati korišćenje naprednih servisa. A tu je potrebno malo posla oko konfigurisanja rutera...
nopreview
WiMax - buduća mreža
Nadežda Veljković
Brz širokopojasni pristup Internetu neophodan je savremenom čoveku, a novi standard WiMax će korisnicima dati slobodu kretanja na prostoru koji pokriva područje velikog grada...
nopreview
Triple Play mreže
Aleksandar Filip
Godinama mirno i predvidljivo telekom tržište u prethodnoj deceniji se pretvorilo u novi ambijent, zahvaljujući sve većim potrebama korisnika za digitalnim sadržajem. Sada dolazi vreme za sledeći korak: 3play mreže.
nopreview
Virtuelne devojke
Vesna Milošević
Imate devojku koja nema razumevanja za vaše sate provedene na Internetu? Naravno da se nećete menjati - vreme je da potražite novu devojku, ali gde naći nekoga ko će imati razumevanja za vaše hobije? Odgovor, naravno, glasi: na Mreži.
nopreview
Bez panike!
Mladen Mijatović
Nakon što se Holivud oprobao u ekranizaciji bestselera kao što su "Hari Poter" i "Gospodar prstenova", dočekali smo da u bioskope stigne i kultno delo Daglasa Adamsa "Autostoperski vodič kroz galaksiju". Šta kažu Internet fanovi o tome?
nopreview
Internet vodič
Ladislav StruharikF5

BIZIT 2021

Weekend Media 2021

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter