GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #139 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #139 (12) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #139 (Decembar 2007)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Office u mreži
Dragan Grbić
Primena širokopojasnog Interneta je konačno uzela maha, ne samo po firmama nego i u domovima korisnika. Istražujemo šta Microsoft Office omogućava kada je u stalnoj vezi sa globalnom Mrežom....
nopreview
Tkanje Web snova
Bojan Stojanović
Adobe Dreamweaver CS3 je kreativan alat namenjen Web dizajnerima. U udarne novosti spadaju snažna podrška za grafički bogate stranice zasnovane na Ajax konceptu i odlične opcije za rad sa CSS stilovima, ali smo i ovog puta ostali uskraćeni za ozbiljniju podršku serverskim tehnologijama.
preview
Stevan Josimović
Luxology se zahuktao a nove verzije modo-a ispadaju kao sa pokretne trake. Ovoga puta dobili smo milestone verziju 301 sa nekoliko noviteta koji potpuno menjaju položaj modo-a na tržištu.
nopreview
Leopard (panthera pardus)
Delimir Tasić
Nova verzija operativnog sistema za Apple Macintosh računare konačno je spremna za instalaciju. To jest, ako imate hardver sa slikom jabuke...
nopreview
GPS konkurencija
Aleksandar Veljković
Od pitanja "Koliki je broj značajnih propusta u postojećoj mapi Srbije?" domaća scena softvera za satelitsku navigaciju evoluirala je do stadijuma "Garmin ili iGo?". A novi konkurenti su na horizontu...
nopreview
Norton IS za 2008. godinu
Marko Herman
Sledeći trendove na tržištu bezbednosnog softvera, Symantec je predstavio novu verziju svog moćnog Internet Security paketa. Kako će doktor Norton braniti vaš računar i vašu mrežu u 2008. godini?
nopreview
Sophos za korporacije
Kristijan Lazić
Kompanija Sophos jedan je od lidera u oblasti antivirusne zaštite. Pred nama je njihov novi adut namenjen enterprise korisnicima: Sophos Endpoint Security and Control 7.
nopreview
Pametna jabuka
Marko Savković
iPod se mnogima svideo, ali je bilo i argumenata protiv njega. Sada iPhone kreće istim putem. Jedna od zamerki je zatvorenost sistema, ali nakon par intervencija iPhone postaje pravi smartphone...
preview
Marko Herman
Jednom u svakih šest meseci nova distribucija Ubuntu GNU/Linux-a pomera granice lake instalacije i upotrebe. Dokle nas dovodi verzija 7.10?
nopreview
Bolje avio-poslovanje
Marko Herman
Naglo povećanje broja putnika i aviona dovelo je do zagušenja u poslovanju Aerodroma "Nikola Tesla". Sistem Avizo je pomogao da se problemi reše.
nopreview
Usaglašeni folderi
Zvezdan Dimitrijević
Uz sve verzije Windows-a dobija se program FC za poređenje fajlova iz komandne linije koji je nasleđen još od DOS-a. Program je za svoje vreme bio dobar, ali ovo je XXI vek... Dakle, kako sinhronizovati sadržaje foldera? Uz Total Commander ili neki specijalizovani program?
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
EasyCapture, Geekbench, Miro, Size Explorer i SymmTime 2007.YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter