GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #156 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #156 (13) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #156 (Jun 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Ozbiljan kandidat
Voja Gašić
Ubrzavaju se dešavanja oko Windows-a 7, pa smo sa zadovoljstvom isprobali Release Candidate verziju. Priča se da će ona prerasti u konačnu već oktobra meseca... i to ove godine!
nopreview
Alfa i omega amaterskog videa
Mariana Perak
Iako kompanija Corel nije poznata po obradi videa, programom VideoStudio Pro X2 Ultimate ozbiljno nastupa na amaterskom tržištu.
nopreview
Bezbedno smešteni podaci
Marko Herman
Umesto ručnog kopiranja i čuvanja podataka sa hard diskova u lokalnoj mreži, bolje je te procese automatizovati i centralizovati. Kako se Acronis True Image Echo Workstation snalazi u tim poslovima?
preview
Đorđe Grujić
Biti zelen je danas neophodnost - ekološke karakteristike projekta su ključne za njegovo prihvatanje. A koliko je vaš projekat zelen, reći će vam Graphisoft EcoDesigner.
nopreview
Photoshop na mestu zločina
Bojan Stojanović
Obradom digitalnih fotografija lako se prave fotomontaže kojima se falsifikuje i menja autentični snimak. Upoznajmo elementarne forenzičke tehnike kojima se takve prevare otkrivaju...
nopreview
Online tabele za svačiji ukus
Dragan Grbić
Ponuđači usluga za online rad sa dokumentima različito zamišljaju šta vam je potrebno u takvom radnom okruženju. To je posebno izraženo kada je reč o online unakrsnim tabelama: zato je ponuda raznovrsna kako po pristupu, tako i po kvalitetu. Isprobali smo kandidate...
preview
Mariana Perak
Od Internet programa kojima pristupamo kroz Web browser obično očekujemo funkcionalnost osnovnih poslovnih aplikacija. Set online grafičkih alata Aviary prijatno nas je iznenadio...
nopreview
Karika koja nedostaje
Mariana Perak
Kompanija Vysr je lansirala zanimljiv dodatak za browser-e Mozilla Firefox i Internet Explorer: RoamAbout 2.0 na elegantan način automatizuje interakciju sa društvenim Web sajtovima.
nopreview
Lak oporavak sistema
Marko Herman
Kad vam otkaže hardver, oporavak sistema može da potraje satima pa čak i da se ne završi uspešno. Symantec Backup Exec System Recovery rešava većinu problema na koje možete naići tokom ovog procesa - da vidimo kako da, uz ovaj alat, fajlovi na disku budu sigurni.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
VirtualBox, Norton Utilities, HD Format, ASquared i Sandboxie.
preview
Marko Herman
Za svakog zaposlenog vezuje se neki kompanijski identitet. To se može dešavati spontano i stihijski, a može biti i deo organizovanog i automatizovanog procesa koji donosi boljitak poslovanju. Primenite IT sistem za upravljanje digitalnim identitetima...
nopreview
Video-nadzor službenih vozila
Mladen Mijatović
Moderna tehnologija može da pruži punu kontrolu nad vozilima policije, vatrogasaca, hitne pomoći i srodnih službi. Da vidimo kako se instalira kamera u vozilo i kako se kasnije sa njom komunicira.
preview
Boris Tanacković
Kompanija Oce je krajem 2008. godine predstavila novi revolucionarni ploter - Oce ColorWave 600. O njemu smo već pisali, tako da ovom prilikom predstavljamo Oce CrystalPoint tehnologiju na kojoj je zasnovan, kao i njenu primenu u CAD svetu.


Asusplus

BIZIT 2024

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter