GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #161 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #161 (9) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #161 (Decembar 2009)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Sedam priča o Windows-u
Voja Gašić
Windows 7 je stigao, želite da ga isprobate ali niste sigurni kako prebroditi aktivaciju i prvo pokretanje. Koju verziju imate a koju možete da aktivirate? Sakupili smo za vas prvih nekoliko trikova novog Windows-a.
nopreview
Office 2010: Počinje odbrojavanje
Dragan Grbić
Microsoft Office 2010 je pred nama kao javna beta. Preostalo je još nekoliko meseci razvoja u ljutom ritmu, uz vaše komentare koji su dragoceni za razvojni tim...
nopreview
Malolitražni Photoshop
Bojan Stojanović
Photoshop Elements 8 je pojednostavljena verzija moćnog Photoshop-a: dobili smo jeftin, ali i dalje snažan alat koji će zadovoljiti potrebe većine vlasnika digitalnih fotoaparata.
preview
Dejan Stelkić
Dizajniran za inženjere procesnih postrojenja, AutoCAD Plant 3D 2010 doprinosi povećanju produktivnosti, tačnosti i koordinacije prilikom projektovanja i održavanja kompleksnih postrojenja u procesnoj industriji.
nopreview
Sjajna GZvezda
Aleksandar Rakić
Dobar i ne preterano skup softver za 2D i 3D crtanje je teško naći. Da pogledamo šta nam nudi GStarCAD i može li on biti konkurencija rivalima daleko zvučnijeg imena...
nopreview
SharePoint u firmi
Dragan Jevtić
Povezali ste zaposlene u firmi instalacijom Windows Server-a? To je dobar prvi korak, ali za efikasniju kolaboraciju i produktivan timski rad treba ići dalje. Microsoft kao rešenje nudi SharePoint servise i, kada zahtevi porastu, odgovarajući server.
preview
Kristijan Lazić
Zaštita mreže računara zahteva primenu specijalizovanog rešenja. Klijentski softver smo predstavili u PC #160, a sada pažnju poklanjamo serverskoj verziji Kaspersky antivirusa i konzoli za administraciju.
nopreview
Simulator mreže
Nikola Stojanović
Instalacija i podešavanje kompleksnih mreža težak je i dugotrajan posao. Umesto da razvlačite kablove i isprobavate različite konfiguracije, iskoristite GNS3 i ceo posao započnite u virtuelnom okruženju.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Yahoo Widgets, ObjectDock, CFi ShellToys, WinPatrol i Windows Snapshot Maker (WinSnap).


Cambium

Adria Security Summit

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter