GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #172 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #172 (7) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #172 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Akrobatska desetka
Bojan Stojanović
Novi Acrobat X krasi zvučno ime, ali ne previše novih opcija. Ipak, on donosi sveže ideje u načinu korišćenja programa i okruženje neprikosnovenog kvaliteta za sve oblasti rada sa PDF dokumentima.
nopreview
Office na srpskom, treći put
Dragan Grbić
Već smo navikli da Microsoft lokalizuje svoje ključne sisteme i objavljuje nacionalne verzije nekoliko meseci po izlasku osnovnih. Treći put po redu, do nas stiže Microsoft Office na srpskom. Ima li pomaka na bolje?
preview
Aleksandar Rakić
Iz kompanije Corel stigla je nova verzija objedinjenog dizajnerskog okruženja, Designer Technical Suite X5. Autori kažu da ste, ako želite da vam posao izgleda kao dečija igra, na pravom mestu. Zato smo se poigrali...
nopreview
Sinhrona tehnologija u Velocity seriji
Mladen Mijatović
Dok je NX prevashodno namenjen izradi proizvoda koji imaju složenu geometriju i puno delova, SolidEdge iz Siemens-ove serije programa Velocity primeren je mašinskom projektovanju u malim i srednjim preduzećima. U najnovijoj verziji SolidEdge ST3 konačno je do kraja implementirana Siemens-ova sinhrona tehnologija.
nopreview
Blu-ray moding
Branislav Bubanja
Umesto da svake godine kupujete novi Blu-ray plejer, iskoristite postojeći uređaj i uradite stvari koje niste očekivali da vaša šklopocija može. Potreban vam je samo program Rendr firme Ray in Blu.
nopreview
3D iz Photoshop-a
Nenad Veljković
Kako snimati anaglifske (3D) slike koje možete da gledate kroz naše naočari? Čak i stare 2D slike možete gledati u tri dimenzije, ali ih prethodno morate pripremiti za to u Photoshop-u. Naučite kako!
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
WinZip 15, Evernote, Trillian i CCleaner.


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter