GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #184 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #184 (16) Samo tekstovi objavljeni online (5)
- PC #184 (Januar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Kindle Fire: Čitanje i multimedija
Branko Nikitović
Kindle čitači elektronskih knjiga su veoma popularni, a sada se ova porodica širi jednim neobičnim uređajem: Kindle Fire je jeftini čitač koji konkuriše znatno skupljim tabletima. Hoće li princip "nešto između" ovoga puta impresionirati korisnike?
nopreview
Telefoni godine
Athanassios Kaliudis, Michael Peuckert
Pred vama su preporuke redakcije connect-a za smart telefone koji su obeležili 2011. godinu. Svi modeli su, naravno, detaljno laboratorijski testirani, ali ovoga puta akcenat stavljamo na ocene urednika najvećeg evropsokog časopisa za telekomunikacije.
preview
Milan Bašić
Praznični dani su dobar povod da svoju kolekciju uređaja dopunite najmodernijim - tabletom. Možda vam on treba za posao, a možda će poslužiti za kućnu, multimedijalnu zabavu; samo izaberite pravi model. Testirali smo 15 kandidata.
preview
Mladen Mijatović
Automatsko prepoznavanje registarskih tablica u mraku nije jednostavan zadatak. Nova Mobotix-ova kamera sa LPF filtrom je konstruisana tako da odgovori na izazove. Videli smo je na delu...
preview
Nadežda Veljković
Planirate da zamenite hard-disk SSD uređajem? Možda ćete ga ipak zameniti modernijim hard-diskom - ovih dana puno se priča o novoj BMP tehnologiji zasnovanoj na... kuhinjskoj soli!
nopreview
Nova serija video-enkodera
Mladen Mijatović
Sistemi video-nadzora zasnovani na IP mrežama su nesumnjivo superiorni, ali 95% kamera u CCTV sistema širom sveta je još uvek analogno. Prelazno rešenje su IP video-enkoderi - isprobali smo Axis 7210, 7214 i karticu Axis 7224.
preview
Miloš Stamenković
Asus-ova serija matičnih ploča ROG namenjena je najzahtevnijim korisnicima. Ali, i oni neiskusni će imati koristi od ploče Rampage IV Extreme - ona ume sama da overklokuje!
nopreview
Bluetooth minijaturna tastatura
Branislav Bubanja
Čak ni unos kraćeg teksta na tablet računaru nije baš prijatan posao. Ali, tu je Aisonic 204-TBT Bluetooth tastatura...
nopreview
Video-nadzor za svakoga
Mladen Mijatović
Iz D-Link-a stiže DCS-930, rešenje za kućni video-nadzor u vidu IP kamere koja se lako instalira, a prenos uživo preko Interneta se može pratiti na računaru ili smart telefonu.
nopreview
Projekcije u svim pravcima
Zoran Drenković
Za simultani prikaz više sadržaja, donedavno je bilo potrebno imati nekoliko projektora. Sada je dovoljan jedan: Sharp XG-SV100W. Ili možda XG-SV200X.
nopreview
A8-3870 - najjača Llano kombinacija
Miloš Stamenković
Pre nedavno predstavljene arhitekture Bulldozer, AMD je predstavio i procesore serije Llano. Ta serija je sada dobila novog, moćnog člana: A8-3870 Black Edition. Pri tom je njegov množilac otključan...
nopreview
Muzički kamičak
Andrija Ćeranić
Mali MP3 plejer Intex Pebble zanimljivo izgleda, lako se koristi, a punjenje baterije i prenos pesama se obavlja na neobičan i originalan način.
nopreview
ZTE Libra pametni telefon
Žarko Gojković
Kako uravnotežiti dve krajnosti u svetu modernih tehnologija: obilje opcija i pristupačnu cenu? ZTE i WayteQ veruju da su našli pobedničku kombinaciju - smartfon nazvan Libra (Vaga), što je simbol ravnoteže i harmonije.
preview
Nenad Veljković
Odličan objektiv proširenog zum raspona, CMOS senzor sopstvene izrade, šest puta brži procesor slike u odnosu na prethodnika (S90), podrška RAW formatu i HD video svrstavaju ovaj aparat u sam vrh ponude kompaktnih modela.
nopreview
Didonator
Jelena Rupnik
Roditeljstvo ume da bude naporan posao, ali nove tehnologije su tu da pomognu... ako ne preteramo sa njima.
nopreview
Lego robot u akciji
Nadežda Veljković
Igračka za decu... i odraslu decu. Želite da sebe i porodicu obradujete kreativnim poglonom za Novu godinu? Dobar kandidat je Lego Mindstorm robot, koji je ovih dana prilično napredovao.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter