GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #186 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #186 (11) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #186 (Mart 2012)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Voja Gašić
Proizvođači smarfona pažljivo ispituju granice uređaja: do koje mere ih možemo ubrzati i uvećati, a da još uvek ostanu telefoni. Sudeći po rezultatima, Samsung Note je pogodio ukuse, kako kritike tako i publike.
preview
Dejan Ristanović
Sve je više "pametnih" uređaja koji postaju još korisniji kada komuniciraju jedan sa drugim. Na vama je da osmislite celinu koja će vredeti mnogo više od zbira komponenti. Upoznajmo infrastrukturu kuće mreže, da bismo je sledećeg meseca iskoristili na najbolji način, u poslu i zabavi.
nopreview
Elegantan i brz ruter
Bojan Stanojević
Ako još uvek koristite stari ruter sa 100-megabitnim LAN priključcima, možda je vreme da razmislite o novom, gigabitnom, sa n-wireless-om. Linksys E2000 je dobar kandidat.
preview
Mladen Mijatović
Osbridge 3GN je bežični AP s dvojnim uplink-om za fiksni i mobilni broadband, zapakovan u izdržljivo metalno outdoor kućište - pravo rešenje za pristup Internetu na putu, u vozilima i na brodovima, u nepristupačnim područjima i u raznim kriznim situacijama.
nopreview
Pedeset lepih godina
Voja Gašić
Kompanija Panasonic iskoristila je Panasonic Convention 2012 da proslavi 50 godina prisustva na evropskom tržištu, prikaže nove serije već poznatih uređaja ali i neočekivane novitete, od Eluga smartfona do Smart Viera televizora... i proširenja za njih.
nopreview
Zenbook UX31
Bojan Stanojević
Intel je jasno definisao stroge standarde za ultrabook računare, ali ih neki proizvođači shvataju na razne načine. Proverili smo kako se u tom pogledu ponaša ASUS, testirajući Zenbook.
nopreview
WayteQ XTAB-100
Žarko Gojković
Mađarska kompanija Wayteq, za razliku od lidera na tablet tržištu, teži proizvodu koji će ostati otvoren za nadgradnju, bez nedostataka koji se ne mogu naknadno ispraviti/dokupiti. Kako napraviti znatno jeftiniji tablet, koji neće biti bitno slabiji? Pred nama je XTAB-100...
nopreview
Dell iz više klase
Bojan Stanojević
Model XPS 14z Dell deklariše kao "četrnaesticu" u kućištu "trinaestice". Opis je delimično tačan, a sam laptop ima i neke interesantne kvalitete...
preview
Bojan Stanojević
Glavni adut NEC-ovog projektora M260WS je širokougaoni objektiv - postavite ga na plafon, blizu projekcione ravni i dobićete neočekivano veliku HD sliku. Uz to, nema šanse da vam neko upadne u snop...
nopreview
Nikon D800 - D800E
Nenad Veljković
Nikon DSLR D800 je setom funkcija i senzorom od 36,3 Mp stavio konkurenciju pred ozbiljne zadatke. DSLR džinovi sa prizmama i ogledalima se ne predaju lako trendovima minijaturizacije - možda su zato i dalje na vrhu profesionalne foto-opreme...
nopreview
Za modiranje i telefoniranje
Andrijana Maksimović, Aleksandra Šakić
Luksuzni telefoni su postali must create velikih modnih kuća. U susret osmomartovskoj groznici, predstavljamo nekoliko ekskluzivnih modela - evo ideja za džentlmene široke ruke koji još uvek nisu odlučili čime će obradovati dragu osobu.
BIZIT 2021

Weekend Media 2021

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter