GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #19 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #19 (12) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #19 (Decembar 1996)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Nove ploče prolaze kroz grad
Aleksandar Veljković
ATX Form Factor formulisao je Intel - Aleksandar Veljković tvrdi da će hardver tako biti jeftiniji, servisiranje olakšano, a priključenje periferija pojednostavljeno.
nopreview
Osma brzina
Bojan Petrović
Šest meseci nakon naašeg prethodnog testa CD-ROM uređaja, Bojan Petrović akcenat stavlja na osmobrzince, čija je pojava u našim računarima ovih dana normalna stvar.
nopreview
Moderna vremena
Voja Gašić
Video zapis nije više zarobljen samo na trakama. Kakav hardver možete (ili morate) da koristite da biste ga preselili u kompjuter, objašnjava Voja Gašić.
nopreview
Video iz PC-ja
Dejan Veselinović
Dejan Veselinović koncentrisao se na "pokretne slike", odnosno reprodukciju multimedijalnih CD-ROM-ova na ekranu monitora.
nopreview
Trostruko digitalno
Aleksandar Šušnjar
Aleksandar Šušnjar predstavlja zvučnu karticu koja je u potpunosti digitalna!
nopreview
Brza tehnologija
Bojan Petrović
Tek što je apsolvirao Pentium kompatibilne procesore, do Bojana Petrovića su stigla nova iznenađenja: AMD procesori Pentium klase, uz najave Cyrix-ovog M2.
nopreview
Moderne veze
Miljan Jovanović
Da li računar baš mora da bude opkoljen žicama? Za sledeću godinu Miljan Jovanović najavljuje USB, koji već krasi nove Pentium HX ploče.
nopreview
U profi svetu
Branko Nikitović
Šta da rade oni koji je trba da skeniraju format veći od A4? Jedno od rešenja može biti skener formata A0 - Branko Nikitović predstavlja Calcomp-ovu seriju ScanPlus.
nopreview
Šta mi se dešava
Dejan Veselinović
Ima zaista čudnih stvari na koje nailazimo u svakodnevnici; za inat pesimistima, nisu sve one loše. Evo nekoliko slučajeva sa kojima se sreo Dejan Veselinović.
nopreview
Sledeći mrežni korak
Dragan Sretenović
Edukativna priča Dragana Sretenovića o tome kako savremene računaske mreže rade i koja je uloga switching hub-ova u njihovom poboljšanju...
nopreview
Internet kutije
Boris Stanojević
Već dugo se priča o jeftinim spravama koje služe za pristup Internetu, ali do njihove masovne pojave na tržištu za sada nije došlo. Zašto je tako, objašnjava Boris Stanojević.
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
U ovom broju čitajte o šalterskim štampačima, karticam svaštarama i pravim sitnicama koje ne znače baš život, ali ga sigurno ulepšavaju...BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter