GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #194 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #194 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #194 (Decembar 2012)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Uspostavljanje dobrih odnosa
Milan Bašić
Jedno od svetih pravila uspešnog poslovanja je dobra komunikacija sa kupcima, dobavljačima i poslovnim saradnicima. Nikada nije bila intenzivnija nego danas, a da se u toj šumi informacija ne izgubimo pomaže nam CRM.
preview
Extreme je implementirao Microsoft Dynamic CRM u kompaniji Royal Vet. Pogledajmo koji su problemi rešeni i kakve nove mogućnosti ovaj prodavac hrane, vakcina i lekova za životinje sada ima.
nopreview
Deshodes: Iz ugla korisnika
Milan Bašić
Biti uspešan kada se nađete u konkurenciji sa proverenim, svetski priznatim proizvodima nije lako. Firmi Deshodes i njihovom DCRM-u je to pošlo za rukom i to za manje od dve godine. Ključ uspeha je u jednostavnosti i prilagodljivosti.
nopreview
ERP i ambalaža
Fima je najveći domaći proizvođač EPS ambalaže. Želja da se održe na vrhu i prošire delatnost dovela je do odluke da uvedu ERP sistem. Bio je to izazov za AB Soft.
nopreview
Akord.Net: Softver za Internet prodaju
Prodaja preko Interneta je u brzom i neprestanom porastu, kako na stranom tržištu tako i kod nas. Zato je kompanija Ipsylon iz Novog Sada, razvojem aplikacije Akord.Net, pružila svojim korisnicima interesantne mogućnosti...


Ingram Micro Cambium

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter