GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #196 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #196 (7) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #196 (Februar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
2013 reči u oblaku
Vladimir Cerić
Pregled novog izdanja Office-a počinjemo od aplikacije koju svi najčešće koristimo - i drugi programi donose novitete, ali nijedan od njih ne dostiže popularnost Word-a. Dakle, isprobali smo Microsoft Word 2013...
preview
Saša Stamenković
Tržišna utakmica u telekomunikacijama trenutno se vodi na polju operativnih sistema - Android, iOS i Windows Phone se bore za naklonost korisnika i za bolju poziciju u maratonskoj trci čiji je cilj očito još daleko...
nopreview
Tablet za video-nadzor
Jovan Mirović
Tablet je, pre svega zbog konstrukcije, teško posmatrati kao centar sistema za video-nadzor više kamera, ali računarska osnova uređaja pruža specifične mogućnosti. Koji su najpopularniji Android programi koji se koriste u ovoj oblasti?
nopreview
Kuda idu digitalni fontovi
Bojan Stojanović
Ogromna količina teksta koji se čita na računaru, smartfonu ili tabletu i sve veće rezolucije ekrana doveli su do fundamentalnih promena na nivou fontova. Kako se snalaze Windows 8, Android i iOS/OS X?
nopreview
Photoshop - tekst na slici
Nenad Veljković
Iako prvobitno zamišljen da radi samo sa rasterskim fajlovima, Adobe Photoshop je vremenom dobijao nove zadatke, pa i one vezane za tretman vektora. Obrada teksta je još jedna unapređena opcija nove CS6 verzije Photoshop-a koji je time dobio značajan deo snage InDesign-a, pa grafički dizajneri ne moraju više tako često da koriste dodatne aplikacije.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
EaseUS Todo Backup, Windows 8 Classic Shell, CuteFTP, odskora besplatni Microsoft Expression Design i Expression Web.
preview
Mladen Mijatović
O značaju informatičke pismenosti društva u celini, ECDL sertifikatima i tome da li se i koliko posvećuje pažnja IT obrazovanju u Srbiji razgovarali smo sa Bojanom Minić, šefom regionalne ECDL kancelarije.


Ingram Micro Cambium

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter