GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #197 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #197 (6) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #197 (Mart 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Bezbedni i bezbrižni
Milan Bašić
U ovim modernim vremenima nikako se ne treba prepustiti sreći i verovanju da se loše stvari dešavaju samo drugima. Sistemi bezbednosti, video nadzor i kontrola pristupa, odnosno boravka u prostoru su postali obavezni sastavni deo javnih i poslovnih objekata.
nopreview
Neprimetni i pouzdani čuvar
Milan Bašić
Jedna od najvećih glavobolja vlasnika maloprodajnih objekata je kako da na pouzdan način spreče otuđenje robe sa rafova. Koving i Sensormatic imaju efektno rešenje...
nopreview
Vladimir Vučinić
Kada je u pitanju zaštita endpoint-a, pored standardnih laptop/desktop računara sve češće u okruženju preduzeća srećemo smartfone i tablete. Ovi maleni prenosni uređaji, pored mnogih prednosti koje donose korisnicima, često predstavljaju pravu glavobolju za kompanijski IT tim.
preview
Mladen Mijatović
Jablotron 100 je mnogo više od alarmnog sistema - to je skalabilan modularni sistem namenjen domu ili poslovnom okruženju i služi za tehničko obezbeđenje, kontrolu pristupa, video nadzor i pametno upravljanje električnom energijom. Što je najvažnije, njime se lako rukuje.
nopreview
Objekti za integrisano čuvanje identiteta
Mladen Mijatović
Zaštita identiteta korisnika različitih informacionih sistema predstavlja važnu temu, a najnovija ideja na ovom polju je SIO - model koji služi za bezbedno skladištenje i transport svih podataka o identitu korisnika unutar jedinstvenog programskog objekta.
preview
Biljana Sredić
Softverska podrška poslovanju manjih firmi koje se bave servisnom delatnostnošću stiže od novosadske kompanije Ipsylon. U savremeno Web rešenje Akord Micro nedavno je integrisan i modul Usluge, podrška za uslužnu i servisnu delatnost svake vrste. Efikasnu upotrebu pronalazi u servisima tehničkih uređaja, računarske opreme, auto servisima...F5

BIZIT 2021

Weekend Media 2021


Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter