GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #198 > PC.Edu
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Edu. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #198 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #198 (April 2013)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
preview
Milan Bašić, Mladen Mijatović
Kriza je. Budžeti, kako kućni, tako i korporativni su na ozbiljnoj dijeti, a investicija je sve manje. Jedina za koju čvrsto verujemo da se uvek isplati je investicija u nova znanja. Kompanijama donosi veću efikasnost, a pojedincima mogućnost da dođu do boljeg posla. Koje su opcije kada poželite dodatno obrazovanje uz rad?
nopreview
Usavršavanje za Internet poslovanje
Mladen Mijatović
Informacione tehnologije su sadašnjost i budućnost kada je reč o dobroj profesionalnoj orijentaciji i perspektivnoj karijeri. Predstavljamo vam dva interesantna studijska programa na Visokoj školi za informacione tehnologije, računarski dizajn i savremeno poslovanje (ITS).
nopreview
Značaj digitalne pismenosti za razvoj e-Uprave
Bojana Minić
Razvoj elektronske uprave predstavlja jedan od važnih prioriteta u procesu evropskih integracija. E-uprava obezbeđuje veću transparentnost, efikasnost i ažurnost državnih organa, ali i doprinosi planiranju i racionalizaciji javnog sektora. Za uspešan razvoj e-Uprave treba povećati nivo digitalne pismenosti kako zaposlenih u državnim organima, tako i svih građana.
nopreview
Novi MultiSync - tanji, lepši, bolji
Mladen Mijatović
Profesionalni displeji velikog formata nove NEC MultiSync V serije donose brojne poboljšane karakteristike. Predstavljamo dva modela od 42" i 46", posebno prilagođena edukacionim i poslovnim primenama.
nopreview
Plan ICT napretka
Milan Šolaja
Vojvođanski IKT klaster analizirao je stanje informatičke pismenosti u domaćim firmama i predložio kako to stanje može da se unapredi... pre svega na duži rok, ali su osmišljene i kratkoročnije mere i organizovane odgovarajuće obuke.


Plazma
Čitaj PC Press

Excel kuhinjica

BIZIT 2021

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter