GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #2 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #2 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #2 (Maj 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
YU Info `95
Dejan Ristanović
Na Brezovici je početkom aprila održan YU Info '95, prvi kongres domaćih informatičara i računarskih stručnjaka. Na ovom impresivnom međunarodnom skupu izloženo je 400 naučnih radova, prikazano mnogo tehnoloških novosti i održano mnoštvo zanimljivih prezentacija - predstavio se i naš časopis! U razgovoru sa dr Miodragom Ivkovićem, predsednikom Organizacionog odbora YU Info, pokušavamo da analiziramo domete ovoga skupa i saznamo nešto o njegovoj budućnosti.
nopreview
Kristalna kugla (2)
Zoran Kehler
Zoran Kehler, naš dopisnik iz Vašingtona, ovoga meseca piše o automatskom konfigurisanju računara, mrežama i kontroli nad njima, objektno orijentisanom programiranju, zaštiti podataka, elektronskoj pošti... šta je trenutno u trendu na izvoru kompjuterskih zbivanja?
nopreview
U svetu digitalnih filmova
Danilo Lazović
Danilo Lazović posetio je NAB Multimedia World, najveći svetski skup posvećen hardveru, softveru i uslugama iz oblasti multimedije, računarske grafike, animacije i audio/video produkcije Na ovom sajmu u Las Vegasu video je stvari pred kojima zastaje dah, među ostalim i Microsoft-ov multimedijalni teatar u kome računar sinhronizuje živog glumca, animirane likove, njihove "ljudske" glasove, pozadinu, kamere...
nopreview
CAD Forum '95
Svetozar Đipanov
CAD Forum '95, održan u Novom Sadu 13. i 14. aprila, pokazao je da je projektovanje pomoću računara hit koji će svakako obeležiti ovu računarsku godinu. Svetozar Đipanov izveštava sa skupa na kome je izloženo 48 naučnih i stručnih radova, i čiju je prateću izložbu samo na dan otvaranja posetilo preko 500 ljudi!
BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter