GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #201 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #201 (15) Samo tekstovi objavljeni online (4)
- PC #201 (Jul/Avgust 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Sve u 9 milimetara
Dejan Ristanović
Mesecima čekate da i kod nas stigne nova generacija ultrabook-ova sa full HD rezolucijom, touch ekranom i Windows-om 8? Konačno je na naš test sto došao jedan od vrhunskih modela: ASUS Zenbook Prime UX31A Touch. Da vidimo šta može.
preview
Jovan Marić
U eri touchscreen smartfona, kada hardverski tasteri nestaju, BlackBerry nas je iznenadio modelom Q10 koji ima hardversku QWERTY tastaturu. Ako ste pravi fan BlackBerry uređaja, Q10 ipak neće predstavljati iznenađenje, već dugo očekivani pomak u svetu biznis smartfona.
nopreview
Dell Latitude 10
Marko Čavić
Da je konvergencija budućnost mobilnih uređaja najbolje pokazuje Dell Latitude 10, koji uspešno objedinjuje funkcije tableta i laptopa. Da vidimo koliko uspešno...
nopreview
Slobodno reci 8
Voja Gašić
Nakon vrlo uspešnih 7" tableta, Prestigio usvaja nove trendove. MultiPad 8.0 HD, pored dodatnog inča dijagonale, donosi i HD rezoluciju.
preview
Mladen Mijatović
Iz NEC-a nam stižu dva monitora namenjena pripremi za štampu, dizajnerima i drugim grafičkim profesionalcima. Jači od ova dva modela, PA242W, može da se pohvali 10-bitnim AH-IPS ekranom, što ga čini referentnim uređajem u ovom segmentu tržišta.
nopreview
Još pametniji LG
Branislav Bubanja
LG nas krajem aprila i početkom maja tradicionalno obraduje novom serijom televizora, pa smo testirali LG 47LA660S, pripadnika srednje klase smart televizora za 2013. godinu.
preview
Novak Jovanović
Poslovni sistemi koji svoju korporativnu strukturu zasnivaju na manjim radnim jedinicama sada imaju na raspolaganju robustan i brz kancelarijski uređaj spreman za štampu, skeniranje, kopiranje i slanja faksova, i to kako na klasičan način tako i preko Interneta. Japanski OKI je obogatio svoju ponudu novim MF uređajem MB471.
nopreview
Sve beleške u jednom oblaku
Vladimir Cerić
Tesna integracija verzije 2013 Microsoft Office-a sa cloud servisima donela je najviše prednosti jednom od najmanje zapaženih programa u paketu. OneNote 2013 sada funkcioniše istovremeno na svim tipovima Windows uređaja, što će mu doneti mnogo novih poklonika.
preview
Stevan Josimović
Stigao je MODO 701 od milošte nazvan "Moćni sos". Godinama smo posmatrali kako ovaj softver iz alternative prelazi u mainstream produkcijski paket. MODO je sada kompletan, savremen, okretan, prelepo dizajniran i visokokvalitetan softver za stvaranje 3D grafičkog sadržaja. Da li se ukapa u vaš produkcioni proces?
nopreview
BIM je u detaljima
Đorđe Grujić
Juni već godinama donosi novu verziju ArchiCAD-a. Graphisoft nas ni ove godine nije razočarao - dok uživate u ovom broju "PC"-ja, imate priliku i za uživanje u novitetima ArchiCAD-a 17.
nopreview
Mandrago: Koordinacija tima
Miloš Borenović
Problemi mogu biti razni: potraga Gorske službe spasavanja za zalutalim planinarom, rad taksi udruženja u jutarnjem špicu ili mnoštvo kamiona koji treba što efikasnije da istovare teret. Za uspeh takvog projekta treba koordinirati rad mnogo ljudi u kratkom roku. Predstavljamo Mandrago, poslovno rešenje za različite dispečerske procese.
nopreview
Android DJ
Jovan Mirović
Za emitovanje muzike na kućnoj žurci više nije potrebna kabasta i skupa oprema - ponesite svoj Android telefon ili tablet i demostrirajte prijateljima svoj muzički ukus, uz nekoliko besplatnih ili jeftinih DJ programa.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
3D Mark, ACDSee 16, RealVNC i McAfee Stinger.
nopreview
Brzo i opasno
Vesna Milošević
Ko nije gledao neki film o pljački banke? Veliki pljačkaši su se nalazili na poternicama, ali su o nekima od njih napisana i književna dela. Fascinacija idejom da se na brz način dođe do mnogo novca ne prestaje ni danas, mada se metode menjaju...
nopreview
Internet vodič
Ladislav StruharikZebra

Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter