GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #202 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #202 (10) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #202 (Septembar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
U korak sa ERP svetom
Milan Bašić
Bez obzira na stanje naše privrede, domaće tržište ERP-ova pokazuje da nam inovativnosti i znanja ne nedostaje. Možda baš ta potreba da se korisnicima ERP-a ponude ekonomski prihvatljiva, a moderna rešenja gura naše softveraše napred. Evo redovnog godišnjeg izveštaja sa tržišta ERP sistema raspoloživih u Srbiji.
nopreview
Uvek u skladu sa potrebama korisnika
Milan Bašić
Odgovor na pitanje šta je to zapravo poslovno-informacioni sistem je samo naizgled lako dati - kada poređate odgovore dobijene od više korisnika i više proizvođača "programa za firme" dobićete toliko različita mišljenja. A AB Soft dobro zna da su korisnici u pravu...
nopreview
Brži, bolji i uvek dostupni
Milan Bašić
Moderan koncept gde softver i opremu ne kupujete, već samo koristite kada i koliko vam je potrebno donosi brojne prednosti i značajno unapređuje poslovanje. U to su se tokom dve godine rada na BIS-ERP-WEB-u uverili u preduzeću Mentors Group.
nopreview
Android u ERP svetu
Milan Bašić
Za samo par godina pametni telefoni i tableti su nas navikli da sa sobom nosimo kompjuterske aplikacije bez koje ne možemo. Na Android platformi, pored zabave, mogućnosti da pretražujemo Internet i komuniciramo sa drugima dostupni su i poslovni programi. Jedan takav program razvio je beogradski GoPro.
nopreview
NPS je implementirao Microsoft Dynamics NAV u preduzeću Crop's & Partners, srpsko-belgijskom proizvođaču voća i povrća. Pogledajmo kako su bar-kod čitači integrisani u NAV.
nopreview
UniDocs Business Box
Želja svakog direktora je da ima potpun i konstantan nadzor nad poslovnim okruženjem, uz efikasan i fleksibilan sistem u kome "može sve" - da se svi procesi odvijaju po standardnim i propisanim procedurama i da celokupno poslovanje bude u skladu sa propisima svih vrsta. Ovako poređane, naizgled pomalo kontradiktorne zahteve UniDocs Business Box čini dostižnim.
nopreview
Štampanje iz oblaka
Hannes Rugheimer
Možemo li da štampamo dokumenta direktno sa smartfona ili tableta? Cloud Printing pruža upravo takvu mogućnost, a postoje i druge varijante za mobilno štampanje dokumenata. Isprobali smo štampače raznih marki i proverili koliko su spremni za štampu iz cloud-a.
nopreview
Štampači pod budnim okom
Mladen Mijatović
Korišćenje štampača u poslovnom okruženju je neretko stihijsko a korisnici su prepušteni sami sebi što dovodi do loše efikasnosti i nepotrebnih troškova. Rešenje stiže u vidu specijalizovanih softvera za kontrolu ovih uređaja. Pred nama je Print Control Software.
nopreview
Štedljivi multifunkcionalac
Dragana Stojković
Štampanje u boji na inkjet štampačima nije jeftin posao, pre svega zbog malog kapaciteta ketridža i zbog njihove visoke cene. Epson L355 je namenjen pre svega malim i srednjim preduzećima, gde je racionalna štampa imperativ, pod uslovom da se ne žrtvuje kvalitet otiska i skeniranja.
nopreview
Office 365 kod nas
Razmišljate o prelasku na Office 365? Ideja je odlična, ali treba znati ponešto o licenciranju, instalaciji i, naravno, korišćenju cloud tehnologija. Extreme može da vam pomogne u svim fazama ovog procesa.YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter