GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #205 > Komunikacije
Arhiva tekstova iz sekcije Komunikacije. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #205 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #205 (Decembar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Virtuelizacija mreže
Saša Stamenković
Telekomunikacije se sve više približavaju IT industriji, a procene kažu da će virtuelizacija biti most koji će spojiti ova dva sveta. Kombinacija cloud computing-a i virtuelizacije mreže otvoriće velike mogućnosti za operatore i značajno uticati na dalji razvoj Interneta.
nopreview
IT u sigurnim rukama
Saša Stamenković
Čime je firma IT4biz privukla brojne domaće kompanije i došla do tačke da održava preko 800 servera i hiljade radnih stanica?
preview
Vladimir Cerić
Prethodnih meseci bavili smo se temom Web hostinga, ukazujući na stvari koje su važne korisnicima ove usluge. Ovaj put smo zavirili "iza zavese", u nameri da saznamo kako to izgleda iz ugla provajdera i kakva je tehnologija potrebna da bi sajt bio uvek dostupan.
nopreview
Čistoća je pola zdravlja
Vesna Milošević
Sa svih strana nas upozoravaju o značaju održavanja lične higijene. Izabrati sapun ili šampon za kosu nije više tako jednostavno, a sredstva za održavanje kućne higijene su postala tako usko specijalizovana da ni nama samima više nije jasno kada šta da koristimo. Kako se došlo do ovakve situacije i kada su ljudi počeli da, osim čiste vode, koriste i svakojaka dodatna sredstva? Odgovore smo potražili na Mreži...
nopreview
Internet vodič
Ladislav Struharik


IKOTEK-2023-04


PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter