GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #205 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #205 (8) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #205 (Decembar 2013)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
BPM: Proces za optimizaciju procesa
Milan Bašić
Prvi korak u unapređenju efikasnosti poslovanja jeste uspostavljanje kvalitetnih i održivih poslovnih procesa. Alati za taj posao, BPM, su široko dostupni i sigurno postoji barem jedan koji će odgovarati vašim željama i potrebama.
nopreview
ShakeSpeare za novo vreme
Milan Bašić
Povezati aktivnosti, radnike, podatke i dokumente u zaokruženi sistem je vredna priča koju nam donosi ShakeSpeare kompanije GoPro. Vredna, jer je kvalitetno upravljanje poslovnim procesima i projektima pretpostavka modernog i efikasnog poslovanja.
preview
Milan Bašić
Jedan od najvećih izazova za većinu kompanija sa Fortune 500 liste, prema istraživanju Information Week-a, jeste unapređenje i optimizacija poslovnih procesa. IBM Business Process Manager olakšava integraciju, efikasnost i upravljanje upravo na tom polju.
preview
Kristijan Lazić
Narodna banka Srbije je donela "Odluku o minimalnim standardima upravljanja informacionim sistemom finansijske institucije", koja stupa na snagu 1. januara 2014. Kojih će standarda morati da se pridržavaju sve kompanije finansijskog sektora naše zemlje?
nopreview
Informacije pod kontrolom
Kristijan Lazić
Jedan od najvećih bezbednosnih problema u modernim informacionim sistemima predstavlja neovlašćen odliv informacija. Ovom riziku najviše su izložene korporacije, koje zbog komplikovane i često neefikasne kontrole najpoverljivijih dokumenata mogu pretrpeti ozbiljne gubitke, ili biti izložene visokom reputacionom riziku. Da vidimo kako može da pomogne FileSecure kompanije Seclore.
nopreview
Visoki standardi kao izazov
Gordana Dragićević
Novosadski PIP je jedna od kompanija koje svojim kreativnim zahtevima i inovativnim standardima poslovanja osvojila tržište. U tome od velike pomoći je bio AB Soft informacioni sistem koji koriste skoro jednu deceniju.
nopreview
Napravite iskorak sa i-plus sistemom
Jovana Milićević
Razmišljajući o novim štampačima za svoju kompaniju, ranije ste uglavnom kupovali opremu ili iznajmljivali kompletno rešenje, kroz TPS (Total Print Service). I jedna i druga opcija imaju svojih prednosti i mana, ali šta ako vam je potrebno nešto između, prilagođeno baš vašim potrebama? Tu je i-plus.
nopreview
Uridium i Microsoft Office 365
Aleksandra Rakin
Microsoft je bitno unapredio primenu cloud computing koncepta ponudivši Office 365, pristup Office alatkama sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme. Domaće kompanije, poput preduzeća "Uridium", su prepoznale prednosti koje ova vrsta usluge pruža u svakodnevnom poslovanju.Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter