GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #206 > Iz prakse
Arhiva tekstova iz sekcije Iz prakse. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #206 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #206 u prodaji po ceni od 110 din
broj
nopreview
Imam firmu, želim domen
Pavle Peković
U PC#204 smo videli kako uz minimalne troškove možete imati e-mail adrese za članove porodice na svom in.rs domenu, koristeći besplatni outlook.com. Za firme priča je za nijansu komplikovanija: da vidimo kako napraviti osnovni Web sajt i koristiti e-mail na sopstvenom .rs domenu, uz popularne cloud servise iz Office 365 ponude.
nopreview
Koliko žive hard-diskovi
Bojan Stanojević
Najveću vrednost u računaru čine vaši podaci a svi znamo šta se s njima događa ako otkaže hard-disk. Redovnom zamenom diskova otkaze možemo preduprediti, ali kada je pravo vreme za zamenu? Pogledajmo rezultate analiza o životnom veku današnjih diskova.
nopreview
Vaša mobilna platforma
Miloš Stamenković
Razvoj mobilnih platformi tokom poslednjih deset godina bio je toliko brz da klasičan desktop računar postepeno prestaje da bude potreban. Šta su nam zapravo ponudili prenosivi računari i kako da opremimo svoj savršeni notebook?
nopreview
DD-WRT na ulazu u mrežu
Jovan Mirović
Niste zadovoljni onim što može da ponudi vaš jeftini kućni ili kompanijski ruter, a ipak ne biste da ulažete u neki složeniji uređaj ove vrste? Možda postoji i međurešenje: zamenite firmver vašeg rutera DD-WRT programom.
preview
Miljan Jovanović
Snagu smartfonu daju aplikacije za njega. Preporučujemo vam ono što i sami koristimo - naučićete da primenite svoj Android telefon na načine o kojima do sada niste ni razmišljali, a pri tom ćete se dobro zabaviti.Top50 Glasaj

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter