GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #206 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #206 (6) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #206 u prodaji po ceni od 110 din
broj
preview
Kristijan Lazić
Bezbednosti informacionog sistema može se pristupiti na dva načina: prvi je "valjda se ništa neće desiti", dok drugi podrazumeva pažljivo planiranje i realizaciju različitih bezbednosnih komponenti. Svi znamo koji od tih pristupa vodi ka uspehu.
nopreview
Oprez najbolje štiti
Milan Bašić
Jedna od najisplativijih kriminalnih aktivnosti na globalnom nivou je krađa poverljivih podataka iz informacionih sistema, a organizovani kriminal sve više investira u ovaj vid "industrije". Jedini način da zaštite sebe i svoju firmu je oprez, praćen odgovarajućim znanjem.
nopreview
ESET: Korak ispred pretnji
Kristijan Lazić
U ponudi bezbednosnih rešenja za narednu godinu važne adute je prikazala kompanija ESET. Da vidimo šta popularni NOD32 Antivirus nudi u verziji 7.
nopreview
GData za mala i srednja preduzeća
Kristijan Lazić
U vremenu kada se pažnja posvećuje svakom trošku, od bezbednosnog paketa se očekuje da, osim vrhunskih performansi, bude jednostavan za upotrebu i lak za održavanje. Upravo navedene osobine predstavljau adut nove verzije GData paketa za mala i srednja preduzeća.
nopreview
Pametna zamena TMG-a
Kristijan Lazić
Korisnici Microsoft Forefront Threat Management Gateway-a (Forefront TMG) tj. Microsoft ISA servera, kako se nazivao u u prethodnim izdanjima, obradovaće se činjenici da na tržištu postoji adekvatna zamena - Sophos je objavio Unified Threat Management (UTM).
nopreview
Sajtovi pod zaštitom
Vladimir Vučinić
Zaštitili ste svoj računar i firminu mrežu, ali kako stoji stvar sa Web sajtom? Tu su mogućnosti napada najveće, a o zaštiti se mnogo i ne razmišlja. Symantec nudi rešenja koja vredi proučiti.DIDS 2021

Telekom Srbija

ASEE - KURS ZA MLADE NASLEDNIKE

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter