GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #207 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #207 (10) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #207 (Februar 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Bolje upravljanje - velika ušteda
Milan Bašić
Usluga upravljanja i održavanja sistema za štampu predstavlja veliki korak ka efikasnijem korišćenju resursa u preduzeću. Istražili smo stanje na ovom polju kod nas i otkrili da kvalitetne ponude itekako ima, baš kao i potrebe za ovom vrstom usluga.
nopreview
Vreme je za optimalno
Dejan Strahinjić
Kompanija "Perihard" osvežila je početak 2014. godine idejom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim: kroz ambiciozno osmišljeni projekat žele da pomognu svim srednjim i većim kompanijama u zemlji da racionalnije i kvalitetnije štampaju. I to uz prilagođavanje rešenja svakoj konkretnoj situaciji
nopreview
Štampa u velikoj banci
Petar Mihajlović
Finansijske institucije su među najvećim korisnicima kancelarijskog papira za štampanje. Da biste uspeli da efikasno i ekonomično odštampate sve one ugovore, potvrde, listinge i priloge (i to najčešće u više primeraka), neophodan je pouzdan sistem štampe. Predstavljamo studiju slučaja u okviru Banca Intesa Beograd.
nopreview
Zebracon print menadžment rešenja
Bojan Milosavljević
Bez termalne štampe je teško zamisliti rad kurirskih i logističkih službi, magacinsko poslovanje, pa i rad u farmaceutskoj i mnogim drugim granama industrije. Značaj upravljanja resursima je ovde još veći nego kod štampanja u kancelarijskom okruženju.
nopreview
Štamparija u firmi
Nabavkom uređaja CANON imagePRESS C6010VP, Smartvision više nije zavistan od efikasnosti štamparija - pripremljeni marketinški materijal mogu da odštampaju u firmi, uz vrhunski kvalitet rezultata i garanciju da će poslednja kopija izgledati potpuno isto kao prva.
nopreview
Acrobat u punoj snazi
Dejan Ristanović
Mnogo puta ste se suočili sa potrebom da publikaciju na papiru prevedete u elektronsku formu. Koristili ste razne alate, uz promenljiv uspeh i najzad verovatno završili sa PDF fajlom od mnogo megabajta čiji se sadržaj ne može editovati. Rezultati mogu da budu mnogo bolji - treba samo iskoristiti neke od manje poznatih osobina Adobe Acrobat-a.
nopreview
Sačuvani dokumenti
Vladimir Vučinić
Oštećeni, izgubljeni ili ukradeni dokumenti predstavljaju veliku glavobolju za svaku modernu organizaciju. Zaštitite se od gubitka dokumenata ali i od radoznalih očiju konkurencije primenjujući neki od modernih Symantec alata.
nopreview
Poslovno izveštavanje: brže i efikasnije
Marko Herman
Kompanija Envii solutions ima pravo rešenje za donošenje poslovnih odluka na osnovu ažurnih i relevantnih informacija.
preview
Bojan Milosavljević
Alarmni sistem Jablotron odlikuju fleksibilnost, oličena kroz modularni dizajn, jednostavno upravljanje i pristupačnu cenu. Visoka dostupnost povećana je servisom Jablotron Cloud, zahvaljujući kome se ovim sistemom može upravljati bilo kada i s bilo kog mesta.
nopreview
AB Soft spremno dočekao novu poresku prijavu
Milan Bašić
Noviteti koje je donela Poreska uprava na polju predaje izveštaja o porezu po odbitku su uspešno implementirane u AB Soft-ov poslovno-informacioni sistem, a obuka za korisnike počela je skupom u Privrednoj komori Beograda.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter