GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #207 > Prvi pogled
Arhiva tekstova iz sekcije Prvi pogled. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #207 (8) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #207 (Februar 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Netbook nove generacije
Voja Gašić
Ako ste uživali u netbook eri, Asus Transformer Book T100 je pravi izbor za vas - mali, lak, sa tastaturom koja se odvaja i... velikim Windows-om 8.1.
preview
Branislav Bubanja
Ako se nekad za Prestigio moglo reći da je brend koji se bori za tržište samo niskim cenama, novi tableti iz serija Quantum i Diamond svrstavaju Prestigio u premium kategoriju. A cena je ostala povoljna, pa smo sa zadovoljstvom isprobali MultiPad 4 Diamond 7.85.
preview
Voja Gašić
Samsung radi za sve starosne grupe, pa smo na pregled dobili Samsung Galaxy Tab 3 Kids i novi Samsung Galaxy Note 10.1 2014.
nopreview
Digitalni lampaši
Branislav Bubanja
Novi Samsung soundbar audio-sistem HW-F750 obezbeđuje različite načine bežičnog povezivanja... uz druga zanimljiva tehnička rešenja.
nopreview
Nove verzije Tellsticka
Bojan Milosavljević
Tellstick je mali USB adapter sa bežičnim interfejsom koji služi za daljinsko upravljanje kućnim aparatima. Stigla su i unapređene verzije ovog zanimljivog gedžeta: Tellstick Duo i Tellstick Net.
preview
Miloš Stamenković
Domaće IT prodavnice nisu preterano dobro snabdevene specijalizovanim kulerima za naprednije sisteme, pa nas raduje da se čuveni korejski proizvođač Zalman vraća na naše tržište. Isprobali smo kulere ZNPS14X i CNPS 9700 LED.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Ultimate Windows Tweaker, Norton Utilities, Aomei Partition Assistant i Avira PC Cleaner.
nopreview
Život po CES-u 2014
Branislav Bubanja
Najveći svetski Sajam potrošačke elektronike CES je od 7. do 10. januara u Las Vegasu okupio sve one koji nešto znače, kao i mnoge koji bi voleli da nešto znače u svetu modernih tehnologija. Pustili smo maštu na volju i zamislili kako će izgledati jedan dan kada gadžeti koje smo videli na CES-u 2014. postanu deo naše svakodnevice.


Ingram Micro Cambium

YuNet

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter