GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #208 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #208 (5) Samo tekstovi objavljeni online (2)
- PC #208 (Mart 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Jovana Milićević
preview
Jovana Milićević
Poslednjeg petka u januaru PC Press je u svečanoj sali Skupštine Beograda dodelio nagrade u tradicionalnoj akciji izbora Top 50 domaćih Web sajtova. Prenosimo nešto od te atmosfere u našu foto-priču.
preview
Vladimir Cerić, Vesna Čarknajev
Prisutan je na domaćem IT tržištu od samih početaka, od firme "iz garaže" stigao je do multinacionalne kompanije sa 1600 zaposlenih, a i dalje je svima dostupan, neposredan i spreman za razgovor. Da, to je Veselin Jevrosimović, predsednik Comtrade Group, najveće IT kompanije u našem regionu. Nedavno otvaranje razvojnog centra Comtrade-a u Kragujevcu iskoristili smo kao povod za priču o sadašnjim uspesima, nekim starim vremenima i, naravno, onom što nas čeka.
nopreview
Inovacije za kvalitetniji život
Jovana Milićević
Tradicionalna evropska godišnja manifestacija, Samsung Forum 2014, održana je ove godine u Malagi a PC Press-u, kao jedinom IT magazinu koji je događaj pratio s lica mesta, ekskluzivni intervju je dao Luke Mansfield, direktor inovacija u kompaniji Samsung.
nopreview
Fokus na inkjet tehnologiji
Jovana Milićević
U februaru ove godine u Beogradu je održan prodajni trening za Canon i Oce partnere, poput treninga kakvi su ranije bili organizovani u centrali kompanije...BIZIT plus

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter