GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #209 > PC.Edu
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Edu. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #209 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #209 u prodaji po ceni od 110 din
broj
preview
Tijana Drndarski
Taman smo se navikli na razna zanimanja koja je zahtevalo informatičko tržište i naučili šta je programer a šta sistem analitičar, kad stiže poplava novih zanimanja vezana pre svega za nastup kompanija na društvenim mrežama. Upoznajmo neka od tih zanimanja, kao i ICT poslove koji se danas traže.
nopreview
Računarske veštine - poslovi budućnosti
Bojan Milosavljević
Društvo je u dubokoj krizi, a jedan od glavnih problema je nezaposlenost. Postoji li uopšte način da odaberete karijeru koja garantuje zaposlenje? Najsigurniji izbor u ovom trenutku su, sasvim izvesno, informacione tehnologije.
nopreview
Hi-tech korak Tehničke škole u Užicu
Aleksandra Rakin
Tehnologija se razvija neverovatnom brzinom, pa je veoma važno da obrazovni sistemi idu u korak sa njom. Da vidimo kako je u Užicu primenjen Office 365.
nopreview
Znanjem do posla
Milan Šolaja
Srpska privreda još uvek oseća efekte globalne krize. Međutim, postoji jedan njen deo koji odoleva, i ne samo da opstaje nego i raste dvocifrenim postotkom iz godine u godinu. To je softverska industrija, najzdraviji deo srpske privrede koji uglavnom izvozi usluge i proizvode. VOICT smatra da je za umapređenje ICT-ja u Srbiji najbitnije obrazovanje, pa je učinio važan korak u tom smeru.
nopreview
Profesionalci za data centre
Schneider Electric, globalni lider u upravljanju električnom energijom, najavio je dostupnost online programa sertifikacije Data Centra Certified Associate (DCCA) kroz Energy University, besplatni obrazovni program na temu upravljanje energijom.


PC
Twitter Facebook Feed Newsletter