GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #209 > PC.Edu
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Edu. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #209 (5) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #209 u prodaji po ceni od 110 din
broj
preview
Tijana Drndarski
Taman smo se navikli na razna zanimanja koja je zahtevalo informatičko tržište i naučili šta je programer a šta sistem analitičar, kad stiže poplava novih zanimanja vezana pre svega za nastup kompanija na društvenim mrežama. Upoznajmo neka od tih zanimanja, kao i ICT poslove koji se danas traže.
nopreview
Računarske veštine - poslovi budućnosti
Bojan Milosavljević
Društvo je u dubokoj krizi, a jedan od glavnih problema je nezaposlenost. Postoji li uopšte način da odaberete karijeru koja garantuje zaposlenje? Najsigurniji izbor u ovom trenutku su, sasvim izvesno, informacione tehnologije.
nopreview
Hi-tech korak Tehničke škole u Užicu
Aleksandra Rakin
Tehnologija se razvija neverovatnom brzinom, pa je veoma važno da obrazovni sistemi idu u korak sa njom. Da vidimo kako je u Užicu primenjen Office 365.
nopreview
Znanjem do posla
Milan Šolaja
Srpska privreda još uvek oseća efekte globalne krize. Međutim, postoji jedan njen deo koji odoleva, i ne samo da opstaje nego i raste dvocifrenim postotkom iz godine u godinu. To je softverska industrija, najzdraviji deo srpske privrede koji uglavnom izvozi usluge i proizvode. VOICT smatra da je za umapređenje ICT-ja u Srbiji najbitnije obrazovanje, pa je učinio važan korak u tom smeru.
nopreview
Profesionalci za data centre
Schneider Electric, globalni lider u upravljanju električnom energijom, najavio je dostupnost online programa sertifikacije Data Centra Certified Associate (DCCA) kroz Energy University, besplatni obrazovni program na temu upravljanje energijom.
BC Group IT dani

Antec NeoECO

Schneider Electric

CP Security


YuNET

Excel kuhinjica

MailPlus

PC
Twitter Facebook Feed Newsletter