GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #210 > PC.Biz
Arhiva tekstova iz sekcije PC.Biz. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #210 (15) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #210 (Maj 2014)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
preview
Milan Bašić
Prelazak preduzeća na korišćenje ERP-a više liči na dobro planirani izlet zaljubljenika u lepote divlje prirode nego na uplatu aranžmana u all-inclusive hotelu s pet zvezdica u kojoj svi drugi razmišljaju i brinu, a vama ostaje samo da uživate. Potrudite se da stignete do cilja izborom pravog ERP sistema i odgovarajućeg partnera. Detaljno smo proučili domaću ponudu i objavljujemo priče o uspehu...
nopreview
Projekat za projekte
Milan Bašić
Za preduzeća koja se bave pružanjem usluga ili nekom drugom projektno-orijentisanom delatnošću, precizno planiranje troškova i vremena potrebnog za obavljanje posla je od ključne važnosti. AB Soft je razvio novi modul koji odgovara na ove izazove.
nopreview
Poslovanje u oblaku
Jovan Milojković
Moderan koncept po kome softver ne kupujete, već samo koristite kada i koliko vam je potrebno donosi brojne prednosti i značajno unapređuje poslovanje. BIS-ERP-WEB je jedan od pionira na polju ponude poslovnog softvera po SaaS konceptu u Srbiji.
nopreview
Priprema za novi ERP
Snežana Jelić-Tišma, Nikola Minić
Često se priča o mogućnostima i kvalitetima nekog ERP rešenja, ali se pri tom preskaču organizacione promene u firmi koje su kritične za uspešnu implementaciju ERP-a. Kompanija BSC Software ima mnogo iskustva u uspešnoj implementaciji Dynamics NAV rešenja...
nopreview
Calculus: ERP za najširu publiku
Marko Herman
Poslovni softver odavno više nije namenjen samo velikim poslovnim organizacijama, što potvrđuje i Calculus rešenje koje predstavljamo.
nopreview
Neograničene mogućnosti za ograničen budžet
Dejan Ristanović
FIS je rešenje kojim kompanija Digit nastupa na zahtevnom tržištu ERP softvera, pružajući potpunu informatičku podršku kompanijama u Srbiji i Crnoj Gori. Upoznajmo argumente ovog sistema.
nopreview
Preuzmite kontrolu nad poslovanjem
Branko Mitrović
Primena najsavremenijih open source Web tehnologija u razvoju sveobuhvatnog rešenja za upravljanje poslovanjem i donošenje optimalnih poslovnih odluka. Predstavljamo F-leader Web ERP sistem.
nopreview
ERP u čaši mleka
UPIS.Net ERP sistem je uspešno primenjen u kompaniji "Mlekoprodukt" koja nije zažalila što se, umesto stranog rešenja, opredelila za domaći softver.
nopreview
Navigator za dobru plovidbu
Stevan Petrović
Izborom savremenih tehnologija, praćenjem trendova razvoja ERP sistema i neprestanim razvojem novih funkcionalnosti, Business Navigator je postao poslovno-informacioni sistem sa brojnim korisnicima u čitavom regionu.
nopreview
Vrednost softvera se ne meri njegovom cenom
Vladimir Cerić
Određivanje vrednosti softvera isključivo prema njegovoj ceni je pogrešan put - ako mudro odaberete, taj softver vam može doneti mnogo više od onoga što ste uložili u njegovu kupovinu. PCTech je uspešno demonstrirao snagu ovog koncepta ali i sopstvenih rešenja...
nopreview
UniDocs Business Box 2
Posle više od decenije uspešnog nastupa na tržištu, potpuno prerađeni UniDocs objedinjuje upravljanje poslovanjem, dokumentima, poslovnim procesima, podršku odlučivanju i još mnogo toga. Da vidimo kako ovaj alat olakšava upravljanje poslovanjem i podržava dinamičan razvoj firme.
nopreview
Firma na klik - isplativost rešenja
Bojan Milosavljević
"Kuća na klik" i "Firma na klik" su jednostavna i pristupačna rešenja za upravljanje radom električnih uređaja. Implementacijom se povećava komfor rada i stanovanja, ali mogu i da se uštede značajne sume novca. Napravili smo malu računicu...
nopreview
Tehnička infrastruktura objekata
Bojan Milosavljević
S vrtoglavim razvojem telekomunikacija, sistemi slabe struje poslednjih godina sve više dobijaju na značaju, pa se posebna pažnja obraća na na tehničku infrastrukturu objekata. Kompanija Bit Projekt nudi kompletan portfolio usluga u ovoj oblasti.
nopreview
Poslovna inteligencija
Mina Mićanović
Proces planiranja i budžetiranja je danas obavezan u svakoj ozbiljnoj kompaniji koja teži ostvarenju definisane strategije. Koliko je ovaj proces poslednjih godina dobio na značaju govori i činjenica da se u kompanijama sada retko govori o upravljanju poslovanjem, već se akcenat stavlja na upravljanje performansama.
nopreview
Virtuelni šalteri
Bojan Milosavljević
Svi znamo da šalter omogućava komunikaciju građana i kompanija, a virtuelni šalter ostvaruje još bolji efekat bez potrebe da čovek izlazi iz stana ili kancelarije. Time se izbegavaju gužve, a poslovi se obavljaju uz nekoliko klikova.. Novosadska kompanija TO-NET je razvila sopstveno rešenje za ove namene.


Zebra

Asus


Orion DataKing

RNIDS

Računari i Galaksija

Top50 2023 - YouTube


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter