GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #26 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #26 (14) Samo tekstovi objavljeni online (1)
- PC #26 (Jul/Avgust 1997)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
NT 5 i posle njega
Dejan Ristanović
Beta verziju Memphis-a smo već isprobali, a sledeći Windows NT stigao je do Dejana Ristanovića... za sada u obliku specifikacija i obećanja.
nopreview
Organizacija (udruženog) rada
Brankica Rakić
Blic testiranjem Outlook-a, početkom godine, čak ni Brankica Rakić nije mogla da ustanovi njegovu pravu upotrebnu vrednost ili nedostatke. U praksi se on pokazao mnogo bolje nego što na prvi pogled izgleda.
nopreview
Prava stvar ili kozmetika
Ivan Sekulović
Visual Basic već dugo važi za popularno okruženje za brz razvoj Windows aplikacija. U verziji 5, Microsoft je konačno obezbedio dugo očekivani kompajler. Da li je sve baš onako kako je Ivan Sekulović priželjkivao?
nopreview
Paskaloliki C++
Aleksandar Petrović
Aleksandar Petrović je dugo čekalo, i najzad je stigao novi Borland-ov C++ kompajler, ovoga puta obučen u ruho Delphi-ja i pretvoren u RAD alat.
nopreview
Virtuelni svetovi
Branislav Bubanja
Sve je počelo od zabave, ali Branislava Bubanju više zanimaju ozbiljnije primename virtuelne realnosti i problemi koji nastaju pri korišćenju VR uređaja.
nopreview
Napredne rendering tehnike
Stevan Josimović
Pojavljuju se sjajni programi namenjeni grafičkoj vizuelizaciji i animaciji. Stevan Josimović opisuje puteve kojima mogu da krenu početnici u ovoj oblasti...
nopreview
Slobodan Lazić
Postupak projektivanja često se svodi na izradu i ažuriranje 2D dokumentacije. Zato je Slobodanu Laziću od velike pomoći Icemetrix Editor.
nopreview
Akrobat na mreži
Darko Staničić
Darko Staničić na Internetu nalazi sve veći broj dokumenata u Adobe Acrobat-u. PDF obezbeđuje da izgled dokumenta ne zavisi od platforme, aplikacije i hardvera.
nopreview
Brzinom lasera
Bojan Stojanović
Recept za efikasno korišćenje laserskih štampača nije se promenio: Bojan Stojanović i dalje preporučuje malo čitanja uputstva i malo više podešavanja drajvera.
nopreview
Za dizajnere amatere
Brankica Rakić
Brankica Rakić, uz pomoć programa i publish 1.0, brzo i lako priprema pisma, faksove, kataloge, izveštaje, pa čak i neku složeniju publikaciju.
nopreview
Uslužni programi
Jovan Bulajić
Jovan Bulajić piše o obilju korisnih programa. Tu su ARJ i JAR, PhotoImpact Explorer, Sidekick 97...
nopreview
U zamci vlastite mreže
Slobodan Ljubišić
Bezbedan računar u mreži uglavnom predstavlja bajku. To, ipak, nije razlog da se ne potrudite da, po savetima Slobodana Ljubišića, obezbedite svoj NT server.
nopreview
U znaku Microsoft-a
Aleksandar Veljković
Microsoft uvek pronalazi originalne multimedijalne teme koje prezentira na tehnološki superioran način. Aleksandar Veljković pregledao je njihovu softversku kolekciju...
nopreview
Sam svoj majstor
Branislav Bubanja
Naši ljudi su poznati po tome što im majstor ne treba - sve umeju sami. Ako baš zapnete, Branislav Bubanja preporučuje Home Repairs - Home Survival Toolkit.BIZIT plus

DigitalDay

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter