GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #3 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #3 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #3 (Jun 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
Korisnik u centru pažnje
Milan Bašić
Manifestacija koja je obeležila maj bio je tradicionalni beogradski Sajam tehnike. Milan Bašić je prošetao prepunom halom XIV i proverio kako se domaće računarske firme prilagođavaju sve zahtevnijim korisnicima.
nopreview
CompuServe i Internet
Zoran Kehler
Na američkom tržištu javnih kompjuterskih mreža u poslednje vreme vlada prilična panika: svi se pitaju šta će biti kada proradi najavljeni Microsoft Network. Zoran Kehler, naš dopisnik iz Vašingtona, piše o CompuServe-ovom preventivnom protivudaru: najveći komercijalni on-line sistem na svetu proširio je ovih dana svoj asortiman Internet uslugama.
nopreview
Od projekta do proizvoda
Milan Bojanović
Milan Bojanović je posetio MICAD, najveći svetski sajam CAD tehnologije i robotike. Sve se kreće prema potpunoj integraciji projektovanja i proizvodnje, uz fascinantne programske alate koji dopunjavaju ili zamenjuju čuveni AutoCAD.
nopreview
Ukradeni projekat
Dejan Ristanović
Kako je Tajvanska firma ukrala projekat Voje Antonića, konstruktora računara "galaksija", kako je zaobiđena hardversko-softverska zaštita i kako se ploče, koje su se sjajno prodavale u Nemačkoj, sada mogu kupiti na Tajvanu za osam puta manje novca...Roche LinkedIn

Računari i Galaksija


YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter