GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #3 > Softver
Arhiva tekstova iz sekcije Softver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #3 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #3 (Jun 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Antika i moda
Dejan Ristanović
Upravo je izašao Dephi 1.0, Borland-ov naslednik Turbo Pascal-a i "ubica Visual Basic-a". Dejan Ristanović je detaljno testirao ovu kompaktnu kombinaciju objektno orijentisanog kompajlera, debagera, editora za razvoj vizuelnih komponenti i engine-a za rad sa bazama podataka. Posebno mu se dopalo što Delphi ne generiše desetine instalacionih disketa, već jedan EXE fajl umerene dužine koji radi na svakoj instalaciji Windows-a.
nopreview
Windows 95 interno
Dejan Ristanović
U prošlom broju "PC"-ja prikazali smo poslednju beta verziju paketa Windows 95. Ovoga puta Dejan Ristanović je, na osnovu raspoložive literature, zavirio "ispod haube" (budućeg) Microsoft-ovog proizvoda da bi video da li se zbilja radi o novom i stabilnom 32-bitnom operativnom sistemu...
nopreview
Vavilonski PC
Novica Milić
Priznajte da vas je neki računarski laik već pitao može li "to čudo" da "uzme" engleski tekst i prevede ga na nemački ili obrnuto? Dosadašnje klimanje glavom sada možete zameniti mnogo preciznijim odgovorom - Novica Milić predstavlja programe za PC koji, doduše, ne mogu da prevedu Šekspirove pesme, ali se solidno snalaze sa poslovnim pismima i tehničkim tekstovima.
nopreview
MicroStation 5.0
Nebojša Bulović
Kada se pomene crtanje i projektovanje na računaru, svi odmah pomisle na AutoCAD. To ne znači da u ovoj oblasti nema i drugih, izuzetno kvalitetnih programa koji će za neke biti bolje rešenje od vladajućeg standarda. Nebojša Bulović predstavlja vrednu alternativu, paket MicroStation 5.0.
nopreview
Putovanja - da se sanja
Zoran Milosavljević
Zoran Milosavljević počinje putovanje po svetu multimedije baš multimedijalnim putovanjima po svetu. Predstavljamo turističke vodiče devedesetih na CD-ROM-u, uz koje ćete u svojoj sobi doživeti užurbanost ulica Amerike, blistavi sjaj budističkih hramova ili čak pomisliti da osećate miris fjordova i vetar Severnog mora...
PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter