GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #40 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #40 (12) Samo tekstovi objavljeni online (3)
- PC #40 (Novembar 1998)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Novi hit je Xeon
Majkl Mijatović
Dok Celeron skuplja poene na tržištu jeftinih računara, Intel ne zanemaruje razvoj. Novo čudo tehnike nosi ime Pentium II Xeon - testirali smo dve Xeon radne stanice i Dell-ov server sa četiri Xeon procesora.
nopreview
Josip Modli
Nova generacija Apple PowerBook-a zasnovana na G3 procesoru baca u drugi plan čak i mnoge stone računare. Isprobali smo jedan od prvih modela.
nopreview
Aleksandar Šušnjar
U septembarskom "PC"-ju prikazali smo tridesetak diskova na nov način, ali se priča nije završila... stigli su sledeći modeli, a sa njima i problemi koji uvek prate novu tehnologiju. Šta možete da očekujete ako se odlučite za najmoderniji IDE disk?
nopreview
Ploče za miran san
Aleksandar Veljković
Dočekali smo trenutak da se cene Socket 7 i Slot 1 tehnologije i izjednače - cenu ne diktira procesorsko podnožje, već kvalitet. Zato smo testirali nekoliko novih ploča koje upravo stižu u domaće prodavnice računarske opreme.
nopreview
3D treće generacije
Aleksandar Veljković
Rat cena pogoduje kupcima, a zvezda treće generacije 3D grafičkih kartica je Riva TNT. Uporedili smo kartice treće generacije kako na sintetičkim testovima, tako i na realnim aplikacijama i igrama.
nopreview
Sve u 3D
Voja Gašić
Grafička kartica odavno je postala "računar u računaru", a ista sudbina čeka i zvučnu karticu. Da li je Soundblaster Live! prvi "zvučni akcelerator"?
nopreview
Tri puta Epson
Milan Četić
Nedavno je Epson promovisao tri nova ink-jet štampača: Stylus Color 440, 640 i 740. Požurili smo da ih isprobamo...
nopreview
LaserJet 3100: nešto između
Milan Četić
Zaokružujući novu seriju štampača koja je počela od modela 4000, Hewlett-Packard je predstavio multifunkcionalni Lasert 3100.
nopreview
Skener za svakoga
Milan Četić
Nekada privilegija malog broja korisnika PC računara, skeneri su vremenom postali jeftiniji i pristupačniji... Testirali smo modele iz ekonomske klase.
nopreview
Proverite svoje kablove
Aleksandar Marinović
Test the NEXT! Nije u pitanju poznata reklama, već dobronameran savet kada je u pitanju testiranje LAN kablovskih sistema... Kakvu opremu da koristite i kako da protumačite rezultate?
nopreview
Ivan Todorović
Iako je u upotrebi već nekoliko godina, Firewire (IEEE1394) veza nagoveštava da će "vatra" zahvatiti mnoge oblasti. Šta donosi ovaj standard?
nopreview
Prvi utisci
Voja Gašić
3Com EtherLink III i Fast Etherlink mrežni adapteri, dva ScanJet 62xx skenera sa USB portom, Logitech CyberMan i USB Wheel Mouse, PC Chips i440 EX/LX ploča, QuickShot 3D Striker, Samsung SCW-230 CD pisač, Samsung VG38404A i VG36483A hard diskovi i WinBest 4D+ miš sa četiri tastera.YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter