GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #56 > Aktuelno
Arhiva tekstova iz sekcije Aktuelno. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #56 (5) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #56 (Maj 2000)
- U prodaji po ceni od 110 din

broj
nopreview
Vesti
Milan Bašić
nopreview
Ponovo na vrhu
Jelica Protić
YU INFO, najveći domaći simpozijum o računarskim naukama i informacionim tehnologijama ponovo je okupio brojne domaće informatičare, koji su proveli prijatne dane na Kopaoniku, od 27. do 31. marta. Uz ekskluzivna predavanja stranih stručnjaka (gosti skupa bili su dva naučnika iz Italije i po jedan iz Španije i SAD), izložen je veliki broj radova domaćih autora, a nije zanemaren ni društveni život...
nopreview
Nazovi YU radi hakerisanja
Jelena Rupnik
Ako niste znali, srpski hakeri su strah i trepet računarske industrije, a i šire. Takav zaključak biste izvukli čitajući englesku štampu, koja ovih dana izražava ozbiljnu zabrinutost nad bezbednošću Interneta.
nopreview
Chaintech dani
Voja Gašić
Od 21. do 23. aprila u Aranđelovcu je održan prvi susret korisnika Chaintech proizvoda, u organizaciji firmi Tehnicom i MD&Profy. Bila je to prilika da se posetioci upoznaju sa ambicioznim planovima Chaintech-a za nastup na YU tržištu.
nopreview
Za zadovoljnog kupca
Aleksandar Veljković
Sa gospodinom Jarom Travnikom, direktorom prodaje firme Belinea za Evropu, Afriku i Bliski Istok, razgovarali smo o planovima ove firme i nastupu na našem tržištu.


Arigamix


Čitaj PC Press

Top50 Glas publike

Adizes-2023-01

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter