GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #59 > Komunikacije
Arhiva tekstova iz sekcije Komunikacije. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #59 (6) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #59 (Septembar 2000)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Muzika iz podzemlja
Vladimir Cerić
Odavno neka kompjuterska tema nije toliko uzburkala i podelila javnost kao projekat Napster. O programu se živo raspravlja u američkom Kongresu, a pune ruke posla imaće čak i Vrhovni sud. Kako rade su Napster i Gnutella i zašto su postali toliko popularni?
nopreview
Java Server Pages
Ivan Sekulović
Java Server Pages predstavljaju Sun-ov pokušaj da preuzme deo tržišta na kome dominira Microsoft-ov ASP. Osnovni aduti ove tehnologije su bolje performanse i širi izbor operativnih sistema i servera.
nopreview
Palm i Internet
Zoran Životić
Razmišljate o kupovini palmtop računara pre svega zbog veze sa Internetom preko GSM telefona? U praksi smo isprobali jednu zanimljivu kombinaciju: Palm V i Nokia 7110.
nopreview
Internet knjižare
Brankica Rakić
Iako ne može zameniti odlazak u velike i dobro opremljene knjižare, on-line kupovina knjiga nudi niz pogodnosti i predstavlja uzbudljiv doživljaj. Zavirili smo u nekoliko velikih prodavnica...
nopreview
Ergonomija na Mreži
Vesna Milošević
Nauka i napredak tehnologije doveli su do toga da se čovek više ne prilagođava stvarima koje koristi. Dizajneri bi sada trebalo da prilagode proizvode korisnicima, štiteći tako njihovo zdravlje. Zato posetite sajtove koji se bave ekologijom...
nopreview
Internet vodič
Ladislav Struharik
PC Press Studio

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter