GradientTop
PC
Vodeći IT časopis u Srbiji
ARHIVA BROJEVA | O ČASOPISU | POSTANI SARADNIK | PRETRAGA
PC #6 > Hardver
Arhiva tekstova iz sekcije Hardver. Daljim podešavanjem možete suziti vašu pretragu...

Svi tesktovi u PC #6 (8) Samo tekstovi objavljeni online (0)
- PC #6 (Oktobar 1995)
- U prodaji po ceni od 200 din

broj
nopreview
Snaga za poneti
Majkl Mijatović
Kada su poslovni ljudi otvarali tašne, očekivalo se da izvade papir, olovku, rokovnik... Dugo već nikoga ne iznenađuje kompletan kancelarijski pribor smešten u mašinu, lagan, ceo na broju, uvek pri ruci. Ali i to je proizvod za "igre bez granica", jer konkurencija nikada ne miruje. O novim kolor notebook računarima priča Majkl Mijatović.
nopreview
Optima 95
Dejan Veselinović
Ako se spremate da kupite novi računar, a ograničenih ste finansijskih moći i neograničene mašte, Dejan Veselinović će vam pomoći. Pročitajte njegov tekst o mogućnostima sklapanja računara snova od delova koje je testirao i predstavio kroz optimalnu 486 konfiguraciju.
nopreview
CD Manija
Bojan Petrović, Miljan Jovanović
"Više nije pitanje prestiža imati CD-ROM - sada je to pitanje opstanka!" - poručuju Bojan Petrović i Miljan Jovanović. Pošto su, koristeći za tu priliku razvijene programe, testirali sve CD-ROM-drajvove na tržištu, opredelili su se za Sony modele četvorostruke brzine.
nopreview
Mikrotekov par
Zoran Životić
Zoran Životić za vas testira dva kolor skenera poznate firme Microtek - ScanMaker II i ScanMaker II SP. Da li je neki od njih dostojna alternativa Hewlett-Packard-u 3C?
nopreview
Microsoft tastatura
Bojan Petrović
"Na drugi pogled" je nova rubrika u našem časopisu, nastala iz želje da zajedno sa vama, "hladne" glave, sagledamo sva svojstva jednog proizvoda, kada prođe euforija oko njegove afirmacije u štampi. U njoj nameravamo da pišemo o onim proizvodima koje naši saradnici duže koriste. U ovom broju Bojan Petrović analizira Microsoftovu ergonomsku tastaturu.
nopreview
100 megabajta na disketi
Ana Mijušković, Dejan Ristanović
Ako Windows 95 stavite van konkurencije, proizvod koji je obeležio ovo kompjutersko leto je Zip drajv firme IOmega. Ana Mijušković i Dejan Ristanović opisuju kako se sto megabajta podataka upisuje na jednu disketu.
nopreview
Programabilni logički kontroleri
Dušan Popović
Nastavljajući tekst o industrijskoj primeni PC računara, Dušan Popović vam, ovoga puta, govori o elementima nadzorno - upravljačkog sistema.
nopreview
Prvi Sherlock-ov slučaj
Voja Antonić
Ipak je u ovoj zemlji ostalo još mnogo talentovanog sveta koji želi da kreira. Sve takve, a posebno zaljubljenike u mikroprocesore, obradovaćemo prvim u seriji tekstova o samograditeljskim poduhvatima. Zasučite rukave i, uz Voju Antonića, pokažite svoju konstruktivnost.YuNet

PC Press Studio

Čitaj PC Press

Excel kuhinjica
PC
Twitter Facebook Feed Newsletter